Legrační je, že si toto voliči pětikolky koupí raději, než kuře z Vodňan.
Jako volič pětidemolice se zásadně vyhýbám potravinám/masu z Agrofertu a určitě nejsem sám, takže legrační jsi akorát ty..
To už nefungují veterinární kontroly z hlediska dovozu masa obzvláště pak drůbežího? Měli jsme vždy nejpřísnější kritéria a kontroly v rámci Evropy ne-li světa.To snad ani nemá obdoby, že ? Pořád dokola o ničem. A právě proto by se měly zpřísnit vstupní kontroly do našeho státu ČR. Pokud to je vůbec možné , že? Když si zřejmě každý nakupuje a dováží kde co, hlavně, že to něco vynese. Čím dál tím horší. A opakující se bakterie zdraví škodlivé. Neskutečný bordel !!! A odnáší to naši lidé, zákazníci, že? Kam to spěje, proboha 🤦😡
Hlavně že zákazníci mají být obezretni, ale obchodníci k nám narvou kdejaký šunt zdraví škodlivý. Ti by snad měli kontrolovat, co objednavaji.
Opravdu stali jsme se smetíštěm Evropy.Dodávají nám svinstvo,které my konzumujem.A to EU opravdu nevadí?Proč není postihován a potrestán výrobce?Víčka na PT lahvich dovedou úzakonit,a velice vážna věc jim nevadí?Proč jsm volili europoslance?
Poslední dobou je hromada věcí české výroby.. stejně jako zde.Salmonela byla polského, listerie u klobása ceska výroba a pak ještě stahovali z firmy Polička také.
Nemusí sem vozit nějaké svinstvo s ciziny,jak se tu začnou chovat kuřata ve větším množství vyhlásí se ptačí chřipka česká kuřata se vymlátí a jiné svinstvo sem vozí !!
Problém je v tom, že nejen obchodníci ale i tůristi nakupují v cizině pochybnou kvalitu . Jak je chráněn zákazník před salmonelou, a podobnými v polských, německých ,rakouských marketech oproti českým supermmmmm????????
Proč se to maso z této země rovnou nevozí do poslanecké jídelny,ti by kvůli podpoře třeba i salmonelu a rakovinou chytli
Tam konzumují kontrolované potraviny , kvalitní za super levnou cenu , protože mají vemi nízké platy a proto si musí zvýšit!!!!
Hodně fandů pětidemolice tady psalo že by si od Babiše nic nekoupili. Radši si koupí od jiných výrobců. Tak hlupáci tady máte kvalitu a přeji vám dobrou chuť
Jo jo, v kuřatech z Vodňan přeci vůbec nikdy nebyla opakovaně salmonela,
ve špekáčcích od Babiše vůbec nikdy nechybělo hovězí maso,
párky od Babiše vůbec nikdy nebyly oslizlé a kyselé,
toustový chleba vůbec nikdy nebyl plesnivý...
Tak nějak jste to myslel, pane Kučero?
Naše chovy úmyslně vybijí tak tady je výsledek .
naše chovy nejsou čisté a nikdy nebyly. Ta listerie je u klobás české výroby, stejně tak se stahoval masny výrobek od výrobce Polička a. s. Vodnany mívají problémy se salmonellou stejně jako Rabbit atd...
Díky za keždé dobré ráno, tolik jedú co do nás naládují v této době je neuvěřitelné, tak aspoň se těšme že se ráno probudíme, jdeme do práce a potom hurá do obchodú nakoupit potraviny , zaručeně zaručené že jsou nezdravé.
Zapomněli ještě na růstove hormony a je to vše opravdu kvalitní jídla jedí v tom česku
Do obchodů by se vůbec nemělo toto maso dostat.Zákazník nepozná zda je maso v pořádku či nikoli.
Když to pečete, nevoní to jako kuře. Nechutná jako kuře. Pejsek to prostě nejí. A nejeste to tasky a pošlete na kontrolu s názvem obchodu. Je pravda, že mi jeden řezník - soukromý řekl, když jsem mu to vyprávěla, že jsou s ČOI jedna ruka. Tak nevím, jestli to pomůže. Asi to nějakou dobu budete muset jíst. Tam, kde to koupíte, nevoní to, už tam nekupujte maso. Já v obchodních domech nekupuji maso, jogurty, mléko, vajíčka. jen u soukromníků.
To vím už rok. a něco. Když jsem koupila maso, moje yorki raději hladověla. Čuchla, šla pryč. Stejné to bylo se salámem.To vím už z bývalého režimu, ale jde to nadále. Moji 1 švagrovou kvůli tomu vyhodili z práce, že to nechce dělat. Je to minulý měsíc. Koupila lyonský salám. Fenečka čuchla, odešla. Šla jsem do krámu. Čuchněte si, vím, co se dělá přes sobotu a neděli s uzeninami i masem, jak se to maže olejem. Zatím nic dělat nebudu, ale bude to podruhé, dám do televize., řekla jsem paní. Ta salám dala kolegyni k nosu, opravdu to smrdí. Mám svého řezníka, zajímavé, jejich maso fenečka sní. Ted mám problém, B io konzerva, kterou střídám, mi řekli, že je na příděl. Prodavačka mi vyčetla z chytré mašiny, 10 konzerv v Jindřišské, 10 na Karláku, 10 v Paladiu. Nakonec mi 10 koupila vnučka v Řepích. Jak řekl mladý kluk v krámě,, jako banány na příděl.za komunistů. To musím říct klukům, prý na příděl. Takže co se píše, že se to nedá jíst, vím delší dobu.