1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Legrační je, že si toto voliči pětikolky koupí raději, než kuře z Vodňan.

49
Před 5 měsíci
Otto Matouš

Jako volič pětidemolice se zásadně vyhýbám potravinám/masu z Agrofertu a určitě nejsem sám, takže legrační jsi akorát ty..

13
Zobrazit další 3 reakce
Před 5 měsíci

To už nefungují veterinární kontroly z hlediska dovozu masa obzvláště pak drůbežího? Měli jsme vždy nejpřísnější kritéria a kontroly v rámci Evropy ne-li světa.To snad ani nemá obdoby, že ? Pořád dokola o ničem. A právě proto by se měly zpřísnit vstupní kontroly do našeho státu ČR. Pokud to je vůbec možné , že? Když si zřejmě každý nakupuje a dováží kde co, hlavně, že to něco vynese. Čím dál tím horší. A opakující se bakterie zdraví škodlivé. Neskutečný bordel !!! A odnáší to naši lidé, zákazníci, že? Kam to spěje, proboha 🤦😡

62
Před 5 měsíci
Viola Markusová

Hlavně že zákazníci mají být obezretni, ale obchodníci k nám narvou kdejaký šunt zdraví škodlivý. Ti by snad měli kontrolovat, co objednavaji.

27
Před 5 měsíci

Opravdu stali jsme se smetíštěm Evropy.Dodávají nám svinstvo,které my konzumujem.A to EU opravdu nevadí?Proč není postihován a potrestán výrobce?Víčka na PT lahvich dovedou úzakonit,a velice vážna věc jim nevadí?Proč jsm volili europoslance?

56
Před 5 měsíci
Erich Cala

Poslední dobou je hromada věcí české výroby.. stejně jako zde.Salmonela byla polského, listerie u klobása ceska výroba a pak ještě stahovali z firmy Polička také.

3
Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

Nemusí sem vozit nějaké svinstvo s ciziny,jak se tu začnou chovat kuřata ve větším množství vyhlásí se ptačí chřipka česká kuřata se vymlátí a jiné svinstvo sem vozí !!

108
Před 5 měsíci
Mira Horn

Problém je v tom, že nejen obchodníci ale i tůristi nakupují v cizině pochybnou kvalitu . Jak je chráněn zákazník před salmonelou, a podobnými v polských, německých ,rakouských marketech oproti českým supermmmmm????????

12
Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

Proč se to maso z této země rovnou nevozí do poslanecké jídelny,ti by kvůli podpoře třeba i salmonelu a rakovinou chytli

30
Před 5 měsíci
Milan Skořepa

Tam konzumují kontrolované potraviny , kvalitní za super levnou cenu , protože mají vemi nízké platy a proto si musí zvýšit!!!!

26
Před 5 měsíci

Hodně fandů pětidemolice tady psalo že by si od Babiše nic nekoupili. Radši si koupí od jiných výrobců. Tak hlupáci tady máte kvalitu a přeji vám dobrou chuť

44
Před 5 měsíci
Josef Kučera

Jo jo, v kuřatech z Vodňan přeci vůbec nikdy nebyla opakovaně salmonela,

ve špekáčcích od Babiše vůbec nikdy nechybělo hovězí maso,

párky od Babiše vůbec nikdy nebyly oslizlé a kyselé,

toustový chleba vůbec nikdy nebyl plesnivý...

Tak nějak jste to myslel, pane Kučero?

18
Před 5 měsíci

Naše chovy úmyslně vybijí tak tady je výsledek .

47
Před 5 měsíci
Olga Balogova

naše chovy nejsou čisté a nikdy nebyly. Ta listerie je u klobás české výroby, stejně tak se stahoval masny výrobek od výrobce Polička a. s. Vodnany mívají problémy se salmonellou stejně jako Rabbit atd...

6
Zobrazit další 2 reakce
Před 5 měsíci

Díky za keždé dobré ráno, tolik jedú co do nás naládují v této době je neuvěřitelné, tak aspoň se těšme že se ráno probudíme, jdeme do práce a potom hurá do obchodú nakoupit potraviny , zaručeně zaručené že jsou nezdravé.

12
Před 5 měsíci
Mária Kováčová

Zapomněli ještě na růstove hormony a je to vše opravdu kvalitní jídla jedí v tom česku

10
Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

Do obchodů by se vůbec nemělo toto maso dostat.Zákazník nepozná zda je maso v pořádku či nikoli.

61
Před 5 měsíci
Dana Kučerová

Když to pečete, nevoní to jako kuře. Nechutná jako kuře. Pejsek to prostě nejí. A nejeste to tasky a pošlete na kontrolu s názvem obchodu. Je pravda, že mi jeden řezník - soukromý řekl, když jsem mu to vyprávěla, že jsou s ČOI jedna ruka. Tak nevím, jestli to pomůže. Asi to nějakou dobu budete muset jíst. Tam, kde to koupíte, nevoní to, už tam nekupujte maso. Já v obchodních domech nekupuji maso, jogurty, mléko, vajíčka. jen u soukromníků.

12
Před 5 měsíci

To vím už rok. a něco. Když jsem koupila maso, moje yorki raději hladověla. Čuchla, šla pryč. Stejné to bylo se salámem.To vím už z bývalého režimu, ale jde to nadále. Moji 1 švagrovou kvůli tomu vyhodili z práce, že to nechce dělat. Je to minulý měsíc. Koupila lyonský salám. Fenečka čuchla, odešla. Šla jsem do krámu. Čuchněte si, vím, co se dělá přes sobotu a neděli s uzeninami i masem, jak se to maže olejem. Zatím nic dělat nebudu, ale bude to podruhé, dám do televize., řekla jsem paní. Ta salám dala kolegyni k nosu, opravdu to smrdí. Mám svého řezníka, zajímavé, jejich maso fenečka sní. Ted mám problém, B io konzerva, kterou střídám, mi řekli, že je na příděl. Prodavačka mi vyčetla z chytré mašiny, 10 konzerv v Jindřišské, 10 na Karláku, 10 v Paladiu. Nakonec mi 10 koupila vnučka v Řepích. Jak řekl mladý kluk v krámě,, jako banány na příděl.za komunistů. To musím říct klukům, prý na příděl. Takže co se píše, že se to nedá jíst, vím delší dobu.

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt