Jakou kukuřičnou mouku? Harimassu nebo ze žluté kukuřice nebo maíz azul? To je mi zase informace!
Máte pravdu, bohužel je to jen překlad, ale je potřeba kukuřičná mouka z vařené kukuřice jako na tortilly, jinak to bude tvrdé a nedobré.
tak kvuli tomuhle, (od pohledu, článek sem nečet) by mě dítě opravdu víc rádo nemělo. to sou titulky k blití. děti milují rodiče v prvé řadě za zájem a věnovaný čas.
A my tady snad nemáme dostatek lahůdek? To nám musí nějaký ideot nabízet jakousi sra-ku, jenom proto, že je to z Ameriky.......
A kde sehnat ty párky s vysokým obsahem masa když se u nás prodávaj jen sračky.
Nesmíš nakupovat výrobky od soudruha agenta Bureše 25085, které jsou převážně ze separátu a jsou adresovány pro jeho separátníky, co mu bezmezně důvěřují, že jim dá něco ze svých "poctivě" vydělaných miliardových dotací...
Jistě! Bílá mouka, uzenina, smažení a chemický kečup! To děti milují! A je to americky zdravé!
Co s tím mají společného děti? Snad záleží na vašem rozhodnutí co jim dovolíte, mají vás na háku co, tak je to špatné pro všechny, raději si udělejte doma pořádek člověče, v článku se nepíše že je to přesnídávka pro děti.
Dávat dětem párky tak to snad můžou jen v Americe, ti jsou nato stejně jako autor tohoto článku hloupý dost !!!
Tak to nevim, ja jsem rocnik 82 a jako deti jsme parky v rohliku milovaly. Prodavaly se na kazdem rohu a rozhodne v Americe jsem nezil, to bych si pamatoval. 🙂 A nase deti take jedly parky, nevim proc by nemely. Pisete to, jako by slo o neco nenormalniho v nasich koncinach, pritom jde v konecnem dusledku jen o formu (do ceho presne ten parek date) a nazev.
Tak něco podobného dělala máma už před 40ti lety.
Akorát místo parků byla 1/4 špekáčku a bramborové těsto. K tomu brambory a kysané zelí.
Vyzkoušeno, ale musím říct, že mě to zklamalo a už si to nikdy nedám… prostě taková americká navoněná bída
Srajda.
Takovej hnus bych dětem nikdy nedal.