1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 dny

Svíčková je zajímavá omáčka, má desítky lehce odlišných chutí , dle surovin a poměru zeleniny, ale vždy se pozná a chutná skvěle. Dokonce kamarádka dávala i trochu bílého vína. Ovšem základ je dobrý domácí houskový knedlík a když s masem, tak jedině špikované. Není od věci, na závěr omáčku na talíři posypat lžící škvařeného špeku, ten "tvrdí muziku".

Před 2 dny

Ke svíčkové nikdy nedávám ani brusinky ani šlehačku to jen kazí celou chuť.

Před 2 dny

To oschlé maso na fotce je opravdu paráda.

3
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt