Naši kabelovou televizi letos koupila společnost O2 a tak nám časem budou nabízet své vlastní balíčky Modrý - ten je v ceně služby internetu od O2 zdarma a placené Bronzový, Stříbrný a Zlatý .
Ve srovnání mi chybí Sweet.tv a Pecka.tv které se mi zdají být rozsahem programů a cenou /zatím/ nejvýhodnější .
Pecka je pecka jenom v reklamě....jinak nestojí za nic
Trochu neobjektivní a ulhaný článek... třeba Lepší tv má 3 zařizení za další připlatek takže pak je cena úplně jinde.
Platím Max a SkyShow Time. 140+89. Dohromady. Nechal jsem to za zaváděcí ceny a nepřerušil. TV stojí za prd. Zbytek mě nezajímá a když náhodou přece, zajdu si do kina.
Ja si on-line tvorim svuj program a zdarma,filmy co vyjdou vidim do 24h od uvedeni a do 7 dnu nejpozdeji s titulky.Verit nemusite ale nebavi mne 6x opakovany film v TV jak to delaji na HBO a to co TV produkuji je hruza na kterou se neda divat tedy aspon za mne viz. Ordinace-ulice-zoo ci kamaradi.Neni videt kumst herce z pohledu divaka je to nuda co nekterym staci mi nikoliv chci se bavit strachem-smichem jednoduse dejem i ztvarnenim hlavne herci musim roli uverit pro ten moment kdy sleduji.Kdysi davno jsem mel UPC a katastrofa od te doby radeji nic nechci.
Vůbec jsem nepochopil ci jsi chtěl říct..?
Prý Telly má dobře odladěnou aplikaci - to je největší blábol, na který jsem naletěl. Ovládání jejich aplikace je naprostá zoufalost! Navíc aplikace v angličtině nefunguje vůbec. Po měsíci používání a podpisu smlouvy na 2 roky mi napsali, že budou zdražovat. Některé pořady v archivu mi ze začátku přehrávali jen zvuk. Mají dobrou nabídku programů, ale to ovládání je největší problém a proto jsem to po 2 měsících musel vypovědět.
No, ona taková aplikace Vodafone TV taky není žádný zázrak. Zvlášt poslední dobou.
Platím sweet.tv,který zde není,(jeden z mála má všechny tři viasaty) a skyshowtine,teď ten nový 149kč.Zkoušel jsem telly,sledování tv,
antik tv,skylink,ale nemá eurosporty!
Krásná O2 vypadává často modré kolečko načítání často při reklamaci odpověd info linky stím se nedá nic dělat vřele dporučuji
Mám O2 stříbrná, jedu přes net, přes aplikaci přímo na Smart TV, tedy žádná jejich slavná krabička a žádné výpadky nemám.
Hrušky, jablka.....pokud chcete sledovat TV na více zařízení najednou = příplatky....Takže cena základního balíčku rapidně naroste.
X let u O2 a přešel jsem k Vodafone za 150 Kč jsem měl 100 programu a sledování na 3 zařízeních ,po 2 měs.jsem se vrátil k O2 ten komfort je k nezaplacení .
To kulové a ještě se 4 krát do roka opakující pořady,by ty společnosti měli platit divákům,a ne jim.