1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Naši kabelovou televizi letos koupila společnost O2 a tak nám časem budou nabízet své vlastní balíčky Modrý - ten je v ceně služby internetu od O2 zdarma a placené Bronzový, Stříbrný a Zlatý .

Ve srovnání mi chybí Sweet.tv a Pecka.tv které se mi zdají být rozsahem programů a cenou /zatím/ nejvýhodnější .

3
Před 4 měsíci
Miroslav Steller

Pecka je pecka jenom v reklamě....jinak nestojí za nic

2
Před 4 měsíci

Trochu neobjektivní a ulhaný článek... třeba Lepší tv má 3 zařizení za další připlatek takže pak je cena úplně jinde.

3
Před 4 měsíci

Platím Max a SkyShow Time. 140+89. Dohromady. Nechal jsem to za zaváděcí ceny a nepřerušil. TV stojí za prd. Zbytek mě nezajímá a když náhodou přece, zajdu si do kina.

3
Před 4 měsíci

Ja si on-line tvorim svuj program a zdarma,filmy co vyjdou vidim do 24h od uvedeni a do 7 dnu nejpozdeji s titulky.Verit nemusite ale nebavi mne 6x opakovany film v TV jak to delaji na HBO a to co TV produkuji je hruza na kterou se neda divat tedy aspon za mne viz. Ordinace-ulice-zoo ci kamaradi.Neni videt kumst herce z pohledu divaka je to nuda co nekterym staci mi nikoliv chci se bavit strachem-smichem jednoduse dejem i ztvarnenim hlavne herci musim roli uverit pro ten moment kdy sleduji.Kdysi davno jsem mel UPC a katastrofa od te doby radeji nic nechci.

12
Před 4 měsíci
Daniel Vlk

Vůbec jsem nepochopil ci jsi chtěl říct..?

18
Zobrazit další 2 reakce
Před 3 měsíci

Prý Telly má dobře odladěnou aplikaci - to je největší blábol, na který jsem naletěl. Ovládání jejich aplikace je naprostá zoufalost! Navíc aplikace v angličtině nefunguje vůbec. Po měsíci používání a podpisu smlouvy na 2 roky mi napsali, že budou zdražovat. Některé pořady v archivu mi ze začátku přehrávali jen zvuk. Mají dobrou nabídku programů, ale to ovládání je největší problém a proto jsem to po 2 měsících musel vypovědět.

Před 2 měsíci
Michael Petrasek

No, ona taková aplikace Vodafone TV taky není žádný zázrak. Zvlášt poslední dobou.

Před 4 měsíciUpraveno

Platím sweet.tv,který zde není,(jeden z mála má všechny tři viasaty) a skyshowtine,teď ten nový 149kč.Zkoušel jsem telly,sledování tv,

antik tv,skylink,ale nemá eurosporty!

3
Před 4 měsíci

Krásná O2 vypadává často modré kolečko načítání často při reklamaci odpověd info linky stím se nedá nic dělat vřele dporučuji

8
Před 4 měsíciUpraveno
Vladimír Suchopárek

Mám O2 stříbrná, jedu přes net, přes aplikaci přímo na Smart TV, tedy žádná jejich slavná krabička a žádné výpadky nemám.

9
Zobrazit další reakci
Před 4 měsíci

Hrušky, jablka.....pokud chcete sledovat TV na více zařízení najednou = příplatky....Takže cena základního balíčku rapidně naroste.

3
Před 4 měsíci

X let u O2 a přešel jsem k Vodafone za 150 Kč jsem měl 100 programu a sledování na 3 zařízeních ,po 2 měs.jsem se vrátil k O2 ten komfort je k nezaplacení .

2
Před 4 měsíci

To kulové a ještě se 4 krát do roka opakující pořady,by ty společnosti měli platit divákům,a ne jim.

21
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt