1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

Není to tak úplně pravda. Nová prodejna Julius Meinl se otevřela v Praze na Senovážném náměstí v roce 2022 a pokud vím, funguje dodnes. A kávu Julius Meinl nabízí spousta kaváren v ČR, poznáte je právě podle typického vývěsního štítu. Tradice prodejen Julius Meinl je tady tak zakořeněná, že nechápu, proč by měl někdo na tuto značku zapomenout. Fungovaly zde už od 20.let minulého století. A snad každý Čech byl někdy v Rakousku...

3
Před 3 měsíci

No, hladoví tehdy byli čecháčci (po dlouholeté komoušské "dietě") asi po lecčems, že. Jen poctivě zavzpomínat ! Obchody Julius Meinl jsem znal už z počátku osmdesátek - hlavně z Rakouska. U nás později byl také jeden, ale časem hnus a humus - tzv. revitalizované maso, uzeniny a podobné průšvihy se tam objevily. Asi málo zákazníků a nízký odbyt, sám jsem tam byl jen jednou - a více už mě to nelákalo. V cizině to ovšem pamatuji jako solidní obchod, tak nevím, kde tady v ČR "udělali soudruzi chybu" ?

Před 3 měsíci

Meinl býval v Kotvě a ve Staroměstské tržnici v Praze. Tenkrát se tam perfektně nakupovalo. Po zrušení je tam od té doby Albert. Myslím že tak stejných kvalit. Pamatuji si na body za nákupy,za které se dala před Vánocemi "koupit" zadarmo kachna.

4
Před 3 měsíci
Irena Kvitová

Pracovala jsem u Meinla jako provozní pokladen a v Kotvě byly zlaté časy.

4
Zobrazit dalších 10 reakcí
Před 3 měsíci

Majnl byla diskotéka v našem městě po bývalé budově Julius Meinl, ve které byla. Ve mně to slovo vzbuzuje strašnou nostalgii 🥹 myslím, že na Slovensku Julius Meinl vídávám v Bory Mall v Bratislavě…

Před 3 měsíci

Nikdo po něm hladový nebyl Češi ho ignorovali ,jelikož byl dráhy a proto zanikl,nelze tu zase.

2
Před 3 měsíci
Venca Novák

Jako Carefour nebo Delvita, zanikl levný Sezam (béčko úplně původního Alberta, ještě před Hypernovou, dnes opět Albert).

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt