1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Než to přišlo do obchodu, tak to někdo nakoupil, kontroloval jakost, tak jak je to možné, že se to dostalo do prodeje,

odbornost, zodpovědnost nákupčího je kde?

39
Před 5 měsíci
Jarmila Hejlová

Nákupčí to risknul a objednal, jelikož mu to nabídli za nízkou cenu. A management obchodu ho za takový počin pochválil a klidně to prodával jako zboží první kvality.

Tak to totiž u nás běžně probíhá. A někdy to projde a někdy ne. Pořád se jim to vyplatí. A je to prosím pěkně český management, žádný německý kapitalistický majitel toho řetězce, v tom prsty nemá, jelikož on zboží do svých obchodů přece neobjednává.

To se tady pouze traduje ještě z dob komunistů, kdy se lidem tohle vtloukalo do hlav.

A některým to v těch hlavách zůstalo doteď a pořád si myslí, že za všechno může západní kapitalista a nechápou, že pod svícnem je tma.

A tím "svícnem" je pan Prouza, který se nám klidně směje do očí a spolu se svými kumpány si mastí kapsy.

9
Před 5 měsíci

Tak hlavě že stále vychází články pomlouvající potraviny za socializmu a spousta lidí s nimy souhlasí, zato teď máme vše skvělé, kvalitní.

31
Před 5 měsíciUpraveno
Jana Lutzová

To se skutečně potraviny kontrolovaly a normy / kvality i kvantity/ byly nejtvrdší v Evropě

27
Před 5 měsíci

To je hrůza, není den,aby se nepsalo o tom že se z obchodu stahuje nějaký produkt. To jsme opravdu popelnice Evropy, že výrobci jsou schopni do obchodů navézt závadné zboží? Za minulého režimu sice nebyl velký výběr,ale potraviny byly kvalitní a chutné.

A dnes? Samá chemie,chuť umělá, fujtajbl🤮. To jsme to dopracovali.

10
Před 5 měsíci

A těchto případů bude přibývat, protože čeští kapitalisté si uvědomili, že lidé už začínají bojkotovat jejich nenažranost a přestali slepě nakupovat ty jejich na váze a kvalitě ošizené a předražené produkty.

A také jich velké množství už trvale nakupuje třeba v Polsku a jinde a ono to je výsledcích cítit.

Tím pádem český management, který tyto různé řetězce u nás vede, bude hledat to nejlevnější zboží. Ne proto, aby ho levně nabídl i svému zákazníkovi, ale proto, aby ho naopak prodal jako zboží první kvality a měl vyšší tržby a on si mohl odůvodnit výši svých odměn a mzdy.

No a někdy jim to vyjde a někdy ne.

Píši to hodně zjednodušeně, ale podstata zůstává nezměněna.

20
Před 5 měsíciUpraveno

At si rika kdo chce a co chce za mne vratit zpet normy CSN at se retezce i konglomeraty i aglomeraty pominou vzteky.Chces tu prodavat spln a dodrzuj normy,odvadej zde dane kdyz si tady tvoris zisk i treba jen z dilu.Jako ja (rozumej cesky podnikatel v zahranici) musim odvadet v zemi podnikani ze vseho jinak postih a obstaveni majetku i soukromeho do zaplaceni.Jak proste a ze byly nejtvrdsi normy CSN v poradku proc musim byt zajatcem odpadu z ruznych retezcu staci jen vymahat co nam patri a rozpocet CR bude vypadat jinak.Nemusite souhlasit ale co do potravin by toto mohlo fungovat spolu s prisnymi tresty za poruseni i obchazeni CSN norem.Je to jen o lidech zda to chteji pak at to tvrde vyzaduji po zastupcich jez toto maji v gesci a nedaji se odbyt sliby typu tech volebnich ci jinych.

7
Před 5 měsíci

Sprchový gel esence radosti s bakteriemi 😄 To je vážně už vrchol. Jak se do sprchového gelu mohly dostat bakterie? Mělo by chodit častěji a více kontrol po těch výrobnách, kde to vyrábějí.

19
Před 5 měsíci
Diana Králová

Lactobacillus plantarum je druh grampozitivní bakterie z rodu laktobacilů, který se běžně vyskytuje v mnoha fermentovaných potravinářských produktech, a i v anaerobní rostlinné hmotě. Vyskytuje se v rostlinách, střevech hmyzu a ve střevním traktu obratlovců jako tzv. kočovný organismus. Tvarem tato bakterie připomíná rovné tyčinky se zaoblenými konci a shlukují se do párů nebo krátkých řetízků. V potravinách je možné Lacobacillus plantarum nalézt ve fermentovaných potravinách, jako je zelí, nakládané okurky či kimchi. V komerčním průmyslu se využívá jako probiotikum, zejména ve formě doplňků stravy. Má protizánětlivé a antibakteriální účinky. Stimuluje trávící systém (speciálně se zaměřuje na prostředí v dolní části trávícího systému), pomáhá udržovat střevní propustnost, napomáhá tělu produkovat vitaminy, může zmírnit příznaky syndromu dráždivého tračníku, zlepšit příznaky atopického ekzému a chránit kardiovaskulární systém. Při nadměrném užívání doplňků stravy s tímto laktobacilem může vést k nadýmání a průjmu.

V kosmetickém průmyslu se využívá k léčbě či prevenci kožních onemocnění. Má schopnost obnovovat přirozenou kožní bariéru, léčit zánětlivé kožní stavy a zamezovat růstu nežádoucích mikroorganismů na pokožce. Celkově zlepšuje vzhled pokožky a využívá se i schopnosti zamezování nepříjemného tělesného zápachu. Nejsou záznamy o škodlivosti této bakterie při lokální aplikaci na pokožku.

1
Před 5 měsíci

V poslední době se neustále stahují s prodejen vadné potraviny. Jak je toto možné, kde jsou nějaké kontroly., Člověk, aby se bál něco sníst, něčím se umýt a to nemluvím o tom co se stahuje věcí pro děti. Jinak než bordel to nelze nazvat

18
Před 5 měsíci

Jediná šance drogerii kupovat minimálně a maso v řeznictví. Dnes je totiž nebezpečné všechno. A myslím to vážně. Drogerie, oblečení i potraviny. Ale za to máme všeho nadbytek.

17
Před 5 měsíci

už zase

6
Před 5 měsíci

škoda slov hlavně že neustále vycházejí články jak to bylo za komoušů hrozné

25
Před 5 měsíci
Milena Bittlova

Kamarádka pracovala na inspekci a po revoluci se změnily normy tak, aby si tam výrobci mohli dávat co chtějí. Měli jsme přísné normy, ale dnes je všechno ošizené. Dneska si dělá každý co chce.

28
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt