Než to přišlo do obchodu, tak to někdo nakoupil, kontroloval jakost, tak jak je to možné, že se to dostalo do prodeje,
odbornost, zodpovědnost nákupčího je kde?
Nákupčí to risknul a objednal, jelikož mu to nabídli za nízkou cenu. A management obchodu ho za takový počin pochválil a klidně to prodával jako zboží první kvality.
Tak to totiž u nás běžně probíhá. A někdy to projde a někdy ne. Pořád se jim to vyplatí. A je to prosím pěkně český management, žádný německý kapitalistický majitel toho řetězce, v tom prsty nemá, jelikož on zboží do svých obchodů přece neobjednává.
To se tady pouze traduje ještě z dob komunistů, kdy se lidem tohle vtloukalo do hlav.
A některým to v těch hlavách zůstalo doteď a pořád si myslí, že za všechno může západní kapitalista a nechápou, že pod svícnem je tma.
A tím "svícnem" je pan Prouza, který se nám klidně směje do očí a spolu se svými kumpány si mastí kapsy.
Tak hlavě že stále vychází články pomlouvající potraviny za socializmu a spousta lidí s nimy souhlasí, zato teď máme vše skvělé, kvalitní.
To se skutečně potraviny kontrolovaly a normy / kvality i kvantity/ byly nejtvrdší v Evropě
To je hrůza, není den,aby se nepsalo o tom že se z obchodu stahuje nějaký produkt. To jsme opravdu popelnice Evropy, že výrobci jsou schopni do obchodů navézt závadné zboží? Za minulého režimu sice nebyl velký výběr,ale potraviny byly kvalitní a chutné.
A dnes? Samá chemie,chuť umělá, fujtajbl🤮. To jsme to dopracovali.
A těchto případů bude přibývat, protože čeští kapitalisté si uvědomili, že lidé už začínají bojkotovat jejich nenažranost a přestali slepě nakupovat ty jejich na váze a kvalitě ošizené a předražené produkty.
A také jich velké množství už trvale nakupuje třeba v Polsku a jinde a ono to je výsledcích cítit.
Tím pádem český management, který tyto různé řetězce u nás vede, bude hledat to nejlevnější zboží. Ne proto, aby ho levně nabídl i svému zákazníkovi, ale proto, aby ho naopak prodal jako zboží první kvality a měl vyšší tržby a on si mohl odůvodnit výši svých odměn a mzdy.
No a někdy jim to vyjde a někdy ne.
Píši to hodně zjednodušeně, ale podstata zůstává nezměněna.
At si rika kdo chce a co chce za mne vratit zpet normy CSN at se retezce i konglomeraty i aglomeraty pominou vzteky.Chces tu prodavat spln a dodrzuj normy,odvadej zde dane kdyz si tady tvoris zisk i treba jen z dilu.Jako ja (rozumej cesky podnikatel v zahranici) musim odvadet v zemi podnikani ze vseho jinak postih a obstaveni majetku i soukromeho do zaplaceni.Jak proste a ze byly nejtvrdsi normy CSN v poradku proc musim byt zajatcem odpadu z ruznych retezcu staci jen vymahat co nam patri a rozpocet CR bude vypadat jinak.Nemusite souhlasit ale co do potravin by toto mohlo fungovat spolu s prisnymi tresty za poruseni i obchazeni CSN norem.Je to jen o lidech zda to chteji pak at to tvrde vyzaduji po zastupcich jez toto maji v gesci a nedaji se odbyt sliby typu tech volebnich ci jinych.
Sprchový gel esence radosti s bakteriemi 😄 To je vážně už vrchol. Jak se do sprchového gelu mohly dostat bakterie? Mělo by chodit častěji a více kontrol po těch výrobnách, kde to vyrábějí.
Lactobacillus plantarum je druh grampozitivní bakterie z rodu laktobacilů, který se běžně vyskytuje v mnoha fermentovaných potravinářských produktech, a i v anaerobní rostlinné hmotě. Vyskytuje se v rostlinách, střevech hmyzu a ve střevním traktu obratlovců jako tzv. kočovný organismus. Tvarem tato bakterie připomíná rovné tyčinky se zaoblenými konci a shlukují se do párů nebo krátkých řetízků. V potravinách je možné Lacobacillus plantarum nalézt ve fermentovaných potravinách, jako je zelí, nakládané okurky či kimchi. V komerčním průmyslu se využívá jako probiotikum, zejména ve formě doplňků stravy. Má protizánětlivé a antibakteriální účinky. Stimuluje trávící systém (speciálně se zaměřuje na prostředí v dolní části trávícího systému), pomáhá udržovat střevní propustnost, napomáhá tělu produkovat vitaminy, může zmírnit příznaky syndromu dráždivého tračníku, zlepšit příznaky atopického ekzému a chránit kardiovaskulární systém. Při nadměrném užívání doplňků stravy s tímto laktobacilem může vést k nadýmání a průjmu.
V kosmetickém průmyslu se využívá k léčbě či prevenci kožních onemocnění. Má schopnost obnovovat přirozenou kožní bariéru, léčit zánětlivé kožní stavy a zamezovat růstu nežádoucích mikroorganismů na pokožce. Celkově zlepšuje vzhled pokožky a využívá se i schopnosti zamezování nepříjemného tělesného zápachu. Nejsou záznamy o škodlivosti této bakterie při lokální aplikaci na pokožku.
V poslední době se neustále stahují s prodejen vadné potraviny. Jak je toto možné, kde jsou nějaké kontroly., Člověk, aby se bál něco sníst, něčím se umýt a to nemluvím o tom co se stahuje věcí pro děti. Jinak než bordel to nelze nazvat
Jediná šance drogerii kupovat minimálně a maso v řeznictví. Dnes je totiž nebezpečné všechno. A myslím to vážně. Drogerie, oblečení i potraviny. Ale za to máme všeho nadbytek.
už zase
škoda slov hlavně že neustále vycházejí články jak to bylo za komoušů hrozné
Kamarádka pracovala na inspekci a po revoluci se změnily normy tak, aby si tam výrobci mohli dávat co chtějí. Měli jsme přísné normy, ale dnes je všechno ošizené. Dneska si dělá každý co chce.