1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Přeci vidím co kupuji a co je na obale napsáno. horší je,že se musí kontrolovat tučnost onoho výrobku označeného jako máslo,protože se prodává i s tučností 61% a to sice k mazání na chleba nevadí,ale třeba na cukroví se to nehodí.

Před 4 měsíci

Nejpoctivější a nejlahodnější máslo v poslední době co jsem koupil tak bylo z Lidlu Selské máslo 300g. A není náhodou že je z Polska. Tam jsem teprve poznal že máslo může také chutnat a být dobré. Zatímco je spousta podnikavců a vozí různé náhražky a různě kamuflují odkud to je, tak tady se za to že to je z Polska opravdu nestydí a říkám je poctivé.

10
Před 4 měsíci
Pavel Novák

Selské máslo je dobré vždycky,ale taky pěkně drahé. To není žádná novinka,je to takový váleček.

Před 4 měsíci

Tak já tomu nerozumím.Proč se pak takové výrobky,které nejsou máslem označujé jako máslo na obalu?Udělá v tom někdo pořádek?Včera už bylo pozdě!

32
Před 4 měsíci
Marcela Málková

Ne, evidentně tomu nerozumíte, tak si to přečtěte ještě jednou, než napíšete zase blbost. Výrobky, které nejsou máslo, nemají na obale napsáno máslo! A o tom celý ten článek je. 🤦‍♀️

4
Před 4 měsíci

Všechny tyto zmiňované tuky jsou v obchodech několik let, a najednou někomu začaly vadit? Vždyť každý svéprávný člověk se může sám rozhodnout, co si v obchodě koupí. A gramotní lidé umí i číst. Nebo už nám chcete diktovat co se může a co ne?

18
Před 4 měsíci
Šarda Hermochová

Balit náhražku do podobného obalu s podobným názvem jako máslo je jasná past na spotřebitele a to, že je dobré na takové praktiky upozornit chápe každý svéprávný, i negramotný člověk.

48
Zobrazit další 3 reakce
Před 4 měsíci

Ať si každý vyzkouší, co mu chutná, a pak u toho zůstane. Nikomu margarín nerozmlouvám, i když máslo je máslo. Svéprávný člověk nikomu nemusí vysvětlovat, co kupuje a proč. A že si občas někdo koupí to, co mu nechutná, tak příště už to nekoupí a život jde dál...

5
Před 4 měsíci
Petr Kratochvíl

Máte pravdu. Máslo se hodí na ledacos,ale dají se použít i některé tuky rostlinné i na ten chleba pod salám,sýr a pod. Třeba Zlatá Haná,nebo Flora. I na to cukroví je důležité hlavně jakou to má tučnost,nesmí v tom být voda a nesmí to mít taky nějakou divnou pachuť,jinak je to skoro jedno.

Před 3 měsíci

Pár poznámek o tuk RAMA. Obsah tuku uváděný na obalu je 59% váha 450 g a cena cca90 CZK.

A u sousedé v Rakousku v obchodní síti Interspar je k dostání RAMA s 75% tuku a 450 g obsahu za

světe div se 2,19 € to je při kurzu 25,065 54,89 CZK o polovinu levnější a to neberu v potaz vyšší obsah tuku. A RAMA s máslem s obsahem tuku 82% stojí v Rakousku 2,59€ to je 64.91CZK a naší cenu přesně neznám. A takových případů kde je spotřebitel okrádám by se našlo zcela určitě víc. Nemluvím o kvalitě značkových prášků na praní...

Před 4 měsíci

Přesně toto jsem zažil nedávno u nás v coopu. Řekla jsem prodavačka že to nejni maslo jak tu píšou. A víte co řekli mi víme ale vedení to nařidilo

1
Před 4 měsíci
Alexandr Kretschmann

Přeci vidíte co je napsáno na obalu?

1
Před 4 měsíci

Já mám Zlatou Hanou docela ráda,sice to máslo není,ale ujde.Kupuju jí už léta,radši než třeba Rámu a podobné tuky.Dobře se z ní i peče

9
Před 4 měsíci
Bares Dana

Pečeme z ní taky cukroví a buchty. I ta v krabičce je docela dobrá na chleba.

1
Před 4 měsíci

Koupil jsem jednou kvůli dobré ceně na zkoušku to Rodinné a už nikdy více, nemá to s chutí másla nic společného.

4
Před 4 měsíci
Jan Křeček

To taky není máslo,stejně jako třeba AB

Před 4 měsíci

Kdyby lidé přestali na nějakou dobu kupovat, taky by byli dost překvapení, jak najednou cena by šla dolů...

19
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt