1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Podmáslí je dle článku nutričně hodnotné ale při tom nízkokalorické.

4
Před 3 měsíci

Lactobacillu acidophilus rozhodně nedává acidofilnímu mléku sladší chuť. Právě naopak tato bakterie prokysáním mléka tvoří značné množství kyseliny mléčné, výrobek by tedy byl naopak velice kyselý. Acidofilní mléko se proto vyrábí prokysáním stejnými bakteriemi jako při výrobě kysaného mléka či zakysané smetany a jen velmi omezeně se použije Lacotacillus acidophilus. Když tedy radí odborník, měl by si doplnit správné informace a nemást spotřebitele dalšími nesmysli.

1
Před 4 měsíci

Mléko a mléčné výrobky mám moc ráda a všechny mi dělají moc dobře.

4
Před 4 měsíci

Zajímavý článek. Je dobré vědět, jak se tyto mléčné nápoje od sebe liší.

2
Před 4 měsíci

Podmáslí? kde ho chcete sehnat?

To co se prodává je homogenizovaný a zkyslý "podmáslí".

Čerstvý sladký, to se nikde neprodává...

8
Před 3 měsíci
Dalibor Plachy

Jedině z čerstvého mléka, pokud si vyrobíte že sebrané smetany máslo. Pak ho máte čerstvé.

Zobrazit další 2 reakce
Před 3 měsíci

Podmáslí mi nechutná. A jestli si dám kefír nebo acidofilní mléko na tom mi nezáleží. Mám ráda oboje.

Před 3 měsíci

V textu je řada nesprávných informací. Nevím, zda tedy skutečně čtenářům radí odborník, jak je uvedeno.

1
Před 4 měsíci

Těch rádoby odborníků je na všechno už tolik že je mi z toho na zvracení

10
Před 4 měsíci

Konečně nějaké prospěšné, tedy hodnotné čtení.

12
Před 4 měsíci

Acido s křupavým rohlíčkem, luxusní svačinka 😋

5
Před 3 měsíci
Martin Tauš

Miluji k tomu opečené škubánky. Je to mňamka.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt