Podmáslí je dle článku nutričně hodnotné ale při tom nízkokalorické.
Lactobacillu acidophilus rozhodně nedává acidofilnímu mléku sladší chuť. Právě naopak tato bakterie prokysáním mléka tvoří značné množství kyseliny mléčné, výrobek by tedy byl naopak velice kyselý. Acidofilní mléko se proto vyrábí prokysáním stejnými bakteriemi jako při výrobě kysaného mléka či zakysané smetany a jen velmi omezeně se použije Lacotacillus acidophilus. Když tedy radí odborník, měl by si doplnit správné informace a nemást spotřebitele dalšími nesmysli.
Mléko a mléčné výrobky mám moc ráda a všechny mi dělají moc dobře.
Zajímavý článek. Je dobré vědět, jak se tyto mléčné nápoje od sebe liší.
Podmáslí? kde ho chcete sehnat?
To co se prodává je homogenizovaný a zkyslý "podmáslí".
Čerstvý sladký, to se nikde neprodává...
Jedině z čerstvého mléka, pokud si vyrobíte že sebrané smetany máslo. Pak ho máte čerstvé.
Podmáslí mi nechutná. A jestli si dám kefír nebo acidofilní mléko na tom mi nezáleží. Mám ráda oboje.
V textu je řada nesprávných informací. Nevím, zda tedy skutečně čtenářům radí odborník, jak je uvedeno.
Těch rádoby odborníků je na všechno už tolik že je mi z toho na zvracení
Konečně nějaké prospěšné, tedy hodnotné čtení.
Acido s křupavým rohlíčkem, luxusní svačinka 😋
Miluji k tomu opečené škubánky. Je to mňamka.