Tomu nevěřím, to musí být zásoby komunistů z doby před sametrovkou. Dnes je všechno jen dobré, nebo v režimu utajení.
Snažíte se být vtipný. Kontroly probíhaly i za komanče, ale na rozdíl od té doby jsou dnes výsledky veřejné. Proto jsou dnes svolávačky na auta, u kterých byl zjištěn nějaký nedostatek, vracení peněz za zboží, které nějakým způsobem nevyhovuje.... Víte jak se to řešilo dříve? Například po Černobylu se prostě upravila norma obsahu radionuklidů v hovězím mase. V sovětském svazu šli ještě dál: maso zasažené radiací "ředili" masem čistým, aby se do již zvýšených norem vešli. Vše pro člověka.
Každý týden několikrát zatahují z prodeje potraviny . To je jenom tady , nebo i na západě .
Nějak těch nevyhovujících produktů raketově přibývá. Asi se ČOI konečně vzpamatovala a provádí konečně kontroly. To máme v nabídkách odpad !!
Do Globusu nejezdím je to tam všechno až moc předražené.
Dneska, když si pojedu nakoupit, tak abych půl roku čakala jestli to můžu jíst 🤣😡
Přesně!
Koupím koření,když mi dojde a přesypu ho hned ze sáčku do dózy.
Stejně tak i ostatní zboží vybaluji před uložením.
Pak se dozvím za měsíc,že to mám vrátit.By mě zajímalo,kolik lidí jim to pak do krámu přinese,nerozbalené....
Pokud by to braly řetězce podle kvality, tak by měly regály téměř prázdné.
Kde je ta kontrola 🤷
Já bych Vám to řekl ale oni mne smáznou. A stejně to řeknu , ve výtrusníku.
Kolik lidi už ty perníčky snědlo .
To, je český výrobek? To snad ne?
Tento komentář byl smazán uživatelem.
A stejně nic nemůžete!
Maximálně se omluví,vymluvi a jedeme dál.