1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíciUpraveno

Těžký kov brom. No nazdar. Další úspěch inkluzivního školství.

9
Před 3 měsíci
Jiří Milton

vzal jste mi to z klavesnice. Tihle humanitni ucenci (novinari) me uz opravdu vytaci.

2
Před 3 měsíci

Studie hovoří o jeho potenciální toxicitě 😂 Tak u brómu bych zrovna o potenci nehovořil.

Před 3 měsíci

Zustanme u pridatnych latek. USA jich pouziva 3x vic nez EU a toxicita se nekontroluje. Znam lidi, kteri kdyz jsem jim ve Statech narodilo dite, tak se na cas vratili do CR.

10
Před 3 měsíci

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další 2 reakce
Před 3 měsíci

No tak hlavně, že když na tohle upozorní Robert Kennedy, tak zase napíše nějaký popelavý hlupák nebo jak si říká, tady na seznam, že je antivaxer (není!!).

Před 3 měsíci

v americe jsou zase zakazany latky co jsou v evrope povoleny. to je prast jak uhod

7
Před 3 měsíci
Petr Fojtík

Jaké například?

3
Před 3 měsíci

Buďte rádi, že tu nemáme jídlo a přísady jak v USA, protože kvalita běžné dostupného jídla je naprosto otřesná. Po pár měsících tam jsem se opravdu těšil do Mexika, že si dám něco normálního. Místní jídlo je jeden z důvodu, proč mě to tam znovu neláká

19
Před 3 měsíci

Možná proto si většina Američanů "myslí", že Česká Republika je součástí ruska a hlavní město je moskva.

6
Před 3 měsíciUpraveno
Kamil Demko

Tak to si myslí i v západní Evropě. Prostě jsme odrůda russáků, necivilizovaná divočina...

1
Před 3 měsíci

V USA neseženete mouku bez kypřidel. Byla tam rok vnučka,chtěla tam něco péct z naší kuchyně a normální mouku sehnala až po delším pátrání v polském obchodě. Ovšem hrubou mouku na knedlíky tam nedostanete.

11
Před 3 měsíci
Maja Barková

Ano, s tou moukou je to naprostá pravda už mnoho a mnoho let. Znám hodně lidí, kteří do USA posílali krajanům balík s hrubou moukou tak 4x do roka už před 1989. Před Vánoci přibalili i polohrubou, protože na několik našich druhů cukroví nebo na třená těsta se hladká mouka (jediná dostupná v USA občas i bez kypřidel) nehodí.

9
Před 3 měsíci

Dočetl jsem až k dodání těžkého kovu Bromu. V tu chvíli mi praskla žilka. Který absolvent inkluzivního školství to psal ???

24
Před 3 měsíci
Vratik Zapletal

Psal jsem a pak četl. Ten těžký kov mě dostal.

8
Před 3 měsíci

tohle je jedna z mála věcí, tzn. přísnější kontrola škodlivosti přidaných látek v potravinách a v kosmetických přípravcích, kterou dělá EU dobře. Té chemie je i tak všude dost.

9
Před 3 měsíciUpraveno
Petra Sojková

No tak třeba Lilial zakázali jen kvůli medializaci jediné kauzy, ale budiž... nelze říct, že se flákají.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt