Těžký kov brom. No nazdar. Další úspěch inkluzivního školství.
vzal jste mi to z klavesnice. Tihle humanitni ucenci (novinari) me uz opravdu vytaci.
Studie hovoří o jeho potenciální toxicitě 😂 Tak u brómu bych zrovna o potenci nehovořil.
Zustanme u pridatnych latek. USA jich pouziva 3x vic nez EU a toxicita se nekontroluje. Znam lidi, kteri kdyz jsem jim ve Statech narodilo dite, tak se na cas vratili do CR.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
No tak hlavně, že když na tohle upozorní Robert Kennedy, tak zase napíše nějaký popelavý hlupák nebo jak si říká, tady na seznam, že je antivaxer (není!!).
v americe jsou zase zakazany latky co jsou v evrope povoleny. to je prast jak uhod
Jaké například?
Buďte rádi, že tu nemáme jídlo a přísady jak v USA, protože kvalita běžné dostupného jídla je naprosto otřesná. Po pár měsících tam jsem se opravdu těšil do Mexika, že si dám něco normálního. Místní jídlo je jeden z důvodu, proč mě to tam znovu neláká
Možná proto si většina Američanů "myslí", že Česká Republika je součástí ruska a hlavní město je moskva.
Tak to si myslí i v západní Evropě. Prostě jsme odrůda russáků, necivilizovaná divočina...
V USA neseženete mouku bez kypřidel. Byla tam rok vnučka,chtěla tam něco péct z naší kuchyně a normální mouku sehnala až po delším pátrání v polském obchodě. Ovšem hrubou mouku na knedlíky tam nedostanete.
Ano, s tou moukou je to naprostá pravda už mnoho a mnoho let. Znám hodně lidí, kteří do USA posílali krajanům balík s hrubou moukou tak 4x do roka už před 1989. Před Vánoci přibalili i polohrubou, protože na několik našich druhů cukroví nebo na třená těsta se hladká mouka (jediná dostupná v USA občas i bez kypřidel) nehodí.
Dočetl jsem až k dodání těžkého kovu Bromu. V tu chvíli mi praskla žilka. Který absolvent inkluzivního školství to psal ???
Psal jsem a pak četl. Ten těžký kov mě dostal.
tohle je jedna z mála věcí, tzn. přísnější kontrola škodlivosti přidaných látek v potravinách a v kosmetických přípravcích, kterou dělá EU dobře. Té chemie je i tak všude dost.
No tak třeba Lilial zakázali jen kvůli medializaci jediné kauzy, ale budiž... nelze říct, že se flákají.