S tím vážením ovoce si nejsem jistý, pokud budou odebírat dva zákazníci najednou.
Vždyť lžou.. i na tom videu z Rumunska je vidět, že zákaznice dá banány normálně na váhu..
Zboží se váží samo někdo ho tam ale musí přesně doplnit což asi nepůjde úplně samo to samé se samo bude přičítat po odebrání z regálu tak to bude mazec až to začne skřípat
To já mám snad ještě zajímavější zážitek.
V jedném nejmenovaném márketu v našem městě jsem tak procházel mezi regály a díval se co kde je za zboží. A poté jsem s košíkem zašel ke kase kde na pás jsem nakoupené zbóží vyložil, prodavačce po namarkování zaplatil a do tašky uložil.
A když jsem pak z obchodních prostor vyšel na parkoviště cestou k zaparkovanému vozu mne cosi začalo v rukávu bundy tak nějak škrábat.
Sáhl jsem do rukávu a co jsem nenašel? Patrně nějaká čokoládka Kofila už byla z toho ležení v regále tak unavená a patrně možná i zvědavá jakže to venku mimo prodejnu vypadá a tak mi nějak nenápadně do toho rukávu vskočila aby si svůj sen realizovala.
No, co jsem měl dělat? Vždyť kdybych se vrátil a obsluze ji zpět předal, tak by mi snad nikdo z nich neuvěřil, a za lumpa jakéhosi zlodějského by mně nejspíše považovali.
Tak kromě toho, že viděla jak ten svět mimo prodejnu vyhlíží, tak jsem ji i s naší domácnosti seznámil.
Ziji prevazne v Nemecku a pri pobytu v CR pokud jdu nakoupit do Panny a nebo Lidl se pozastavuji nad tim proc musim pokud chci ziskat na nektere slevnene zbozi APLIKACI teto prodejny jinak bez aplikace (nebo v PENNY karty) platim za zbozi v plne vysi ceny..Moc me to udivuje protoze v Nemecku zadnou aplikaci nemusim mit a zlevnene zbozi je pro vsechny zakazniky je samozrejme.To plati v Kaufland.Proste je to jen ohlupovani zakaziku a nebo vydirani.Pro mne je to i nemoralni pusob.
Automaticky do tašky si to strkám i v kauflandu. Oskenuji si zboží do mobilu a pak u samoobslužné pokladny zaplatím.
Já to tak dělám i bez skeneru už minimálně 5 let všude. Tašku vysypu na pás nebo jdu k samoobslužným. Pouze v jednom obchodě měli výhrady, tak jsem u nich přestala nakupovat 🤷.
Konecne neco moderniho a ne vzpruzene prodavacky 🙂
A zase budou mít důvod zdražovat! Toto všechno není zadarmo, a kdo to zaplatí?! Odpověď je jednoznačná, ZÁKAZNÍK!!! A na to já jim se.. kašlu!
A lidi opět bez práce a zahranicní firmy budou bohatší.