1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

S tím vážením ovoce si nejsem jistý, pokud budou odebírat dva zákazníci najednou.

Před 3 měsíci
Antonín Švihnos

Vždyť lžou.. i na tom videu z Rumunska je vidět, že zákaznice dá banány normálně na váhu..

1
Před 3 měsíci

Zboží se váží samo někdo ho tam ale musí přesně doplnit což asi nepůjde úplně samo to samé se samo bude přičítat po odebrání z regálu tak to bude mazec až to začne skřípat

4
Před 3 měsíci

To já mám snad ještě zajímavější zážitek.

V jedném nejmenovaném márketu v našem městě jsem tak procházel mezi regály a díval se co kde je za zboží. A poté jsem s košíkem zašel ke kase kde na pás jsem nakoupené zbóží vyložil, prodavačce po namarkování zaplatil a do tašky uložil.

A když jsem pak z obchodních prostor vyšel na parkoviště cestou k zaparkovanému vozu mne cosi začalo v rukávu bundy tak nějak škrábat.

Sáhl jsem do rukávu a co jsem nenašel? Patrně nějaká čokoládka Kofila už byla z toho ležení v regále tak unavená a patrně možná i zvědavá jakže to venku mimo prodejnu vypadá a tak mi nějak nenápadně do toho rukávu vskočila aby si svůj sen realizovala.

No, co jsem měl dělat? Vždyť kdybych se vrátil a obsluze ji zpět předal, tak by mi snad nikdo z nich neuvěřil, a za lumpa jakéhosi zlodějského by mně nejspíše považovali.

Tak kromě toho, že viděla jak ten svět mimo prodejnu vyhlíží, tak jsem ji i s naší domácnosti seznámil.

3
Před 3 měsíci

Ziji prevazne v Nemecku a pri pobytu v CR pokud jdu nakoupit do Panny a nebo Lidl se pozastavuji nad tim proc musim pokud chci ziskat na nektere slevnene zbozi APLIKACI teto prodejny jinak bez aplikace (nebo v PENNY karty) platim za zbozi v plne vysi ceny..Moc me to udivuje protoze v Nemecku zadnou aplikaci nemusim mit a zlevnene zbozi je pro vsechny zakazniky je samozrejme.To plati v Kaufland.Proste je to jen ohlupovani zakaziku a nebo vydirani.Pro mne je to i nemoralni pusob.

Před 3 měsíci

Automaticky do tašky si to strkám i v kauflandu. Oskenuji si zboží do mobilu a pak u samoobslužné pokladny zaplatím.

8
Před 3 měsíci
Jaroslav Kraml

Já to tak dělám i bez skeneru už minimálně 5 let všude. Tašku vysypu na pás nebo jdu k samoobslužným. Pouze v jednom obchodě měli výhrady, tak jsem u nich přestala nakupovat 🤷.

3
Zobrazit další 2 reakce
Před 3 měsíci

Konecne neco moderniho a ne vzpruzene prodavacky 🙂

13
Před 3 měsíci
Jana Vostrá

A zase budou mít důvod zdražovat! Toto všechno není zadarmo, a kdo to zaplatí?! Odpověď je jednoznačná, ZÁKAZNÍK!!! A na to já jim se.. kašlu!

12
Před 3 měsíci

A lidi opět bez práce a zahranicní firmy budou bohatší.

8
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt