1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

Mám doma vše Parkside, zelenou i černou variantu. Na občasné domácí práce v pohodě. Není to profi, jak to někteří dělají, a pak nadávají.

Před 3 měsíci

Když eu dokéže prosadit jednotné nabíječky na mobil tak nevidím duvod proč by na trhu neměly být jednotné akumulátory na všechno nářadí.

Před 4 měsíci

nevím jak je to u ostatních značek ale u Parkside je taky i výborné řešení s reklamací ve prospěch zákazníka- bleskově vymění zboží či vrátí peníze ...tam fakt nemusíte mít strach s nákupu...v rodině toho máme od Parkside dost co se týče akumulátorového nářadí a měli i dvě věci kde se vyskytla porucha a vždy reklamace dopadla velmi dobře-naprosto žádný zádrhel či kličkování s vyřízením a za pár dnů bylo nové zboží doma

23
Před 3 měsíci
Karel Cernín

No kdy já raději zboží, které nemusím reklamovat. Parkside tam mám jednu vrtačku, do ruky poměrně těžká a přepínání směru a rychlosti nepraktické. Raději si připlatit za značkové poloprofi nebo profi. Vlastně, když se šiknu na akci, tak ani nepřiplatím.

10
Před 3 měsíci

Možná trochu mimo téma, ale já mám doma nářadí různých značek, k všeobecné spokojenosti. Veškerá starost o napájení spočívá v tom, že zastrčím vidlici do zásuvky a jednou za "x" let vyměním uhlíky. Na baterky jen vrtačku/ šroubovák, a čelovku. A nestěžuji si ... 😎😜🍺

7
Před 3 měsíciUpraveno
Milan Kubát

A kam tu vidlici strčíte, když na chalupě nemáte elektriku? Nepochopitelné co?

3
Před 3 měsíci

Já si raději připlácím za modrou řadu Bosch. Baterka 5Ah 18V stojí 1350KČ a po pěti letech má stále velmi slušnou kapacitu. U levných značek mohou být silně rozbalancované články akumulátoru už po roce používání.

7
Před 3 měsíci

Já preferuji Parkside pro domácí použití. V řadě 20V nabízí prakticky veškeré nářadí i akumulátor 8Ah, což autor v článku popírá....Pravda, není to profi, ale mně slouží řadu let ke spokojenosti bez problémů.....

3
Před 3 měsíci

Absolutně nevypovídající hodnota článku. Vpodstatě nulová a klamavá.

Parkside měl ještě před krátkou dobou 8Ah s bluetooth, ale nyní se koupit nedá. (možná ladí spolehlivost?)Také k těmto akumulátorům(4+8Ah) nabízí inteligentní nabíječku. Vlastním cca 30 ks různého Aku nářadí od (+ ještě nějaké elektrické )Parkside a jsem až na nějaké výjimky (některá řada výrobků se třeba nepovede) spokojený. Záruka (3/5 Let - zelený/černý) je často lepší než u značkových výrobků. Reklamoval jsem možná už více jak desetkrát a zatím vše vyřešeno k mé spokojenosti.

TIP PRO OSTATNÍ:

Akumulátory parside mají slabší elektroniku a není dobré je vybíjet úplně do nuly (např aku už mi vypne, ale zbývají mi jen dva šrouby, tak chvilku počkám a pak to ještě jede a dotáhnu , vypne počkám a dotáhnu...na tomhle dost odcházejí, lepší hned nabít, nebo vyměnit za druhý...také pokud je zahřátý, tak nenabíjet...nechat nejprve vychladnout.

PS.:Škoda toho klamavého nadpisu. Na tohle by měl být pro autory nějaký postih! Nebo alespoň označení Bulvár, abych si mohl hned představit, že v článku moc informací nebude, (natož plně pravdivých). poslední dobou to vídám často. Krade mi to čas a je mi z takových lidí smutno. (Těch co se tím živí a nevadí jim to)

16
Před 3 měsíci
Petr Čížek

Upřímně na co vám je baterie s bluetooth? Na nic. Když vrtáte díváte se na aplikaci?

Když režete flexou tak se díváte na aplikaci?

Některá řada výrobků se nepovede? Ještě vás nenapadlo že výrobky parrkside vyrábí různí producenti?

Čína a Německo. Používám DeWALT a reklamaci 0(nula). A myslím že Makita, modrý Bosch, Hilti atd. jsou na tom podobně.

7
Zobrazit další 4 reakce
Před 3 měsíci

Nesrovnali jste nic, jen vypsali co kdo nabízí. Čekal jsem nějaké porovnání co jak funguje a zda to stojí za ty peníze. Další "recenze" k ničemu.

36
Před 3 měsíci

Mám doma nářadí Parkside i Parkside Performance s aku 4Ah a 8Ah. Asi by bylo lepší kdyby autor uvedl že 8Ah varianta je dostupná pro řadu Performance, ale je samozřejmě použitelná v hobby nářadí X20. Jinak bych doporučil kupovat u řady Performance ty evoluce. Příklepové vrtací kladivo je zářný příklad...

Před 3 měsíci

Já mám vše Parkside a akumulátor 8 ah mě stál 1400 s Lidl plus v akci na Slovensku se objevil akumulátor 12 ah ale jen v kamenných prodejnách a v množství 2-3 ks na prodejnu ihned vyprodáno cenu už nevím a 3 roky záruka kdo vám ji dá sortiment tak široký že to většina lidí ani nevyužije např. Aku nýtovačka za 1200 kč

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt