1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíciUpraveno

Tři lidi už jsou fronta a fronty zásadně nestojím i kdyby to bylo zadarmo !!!😆😆😆 Aby to nebylo jako Český sen , mám pocit že ten byl taky v Letňanech , nedávno sem na to koukal a doporučuji fakt hustý 😆😆😆

6
Před 3 měsíci

Naopak mají tam krásně levné věci, mám plno vánočních dárků a taky jsem plno věcí koupil, které jsem dnes již prodal v bazaru - čistý zisk z prodeje věci 23 tisíc. + Ušetřeno asi 8 tisíc na darkách. Celkem nakupováni, cesta, čekání ve frontě, prodej v bazaru mně stala 2 dny dovolené a 14 hodin času. Takže to vychází skoro 2 tisíce za hodinu. Půjdu tam ještě znovu jelikož tam vždy mají něco jiného, když se něco doprodá, tak tam dají hnedka další zboží.

13
Před 3 měsíci
Lukas Majer

Tak si pospěšte si čecháčku aby jste to stihl !!!!!!!!!!!!

9
Před 3 měsíci

To musí být lidi hodně zoufalí, aby tam v zimě stáli takovou obří frontu. Přijde mi to .......... nedůstojné. Takovou frontu bych pochopila,pokud tam bude něco životně důležitého. Ale třeba je.

12
Před 3 měsíci
Jana Nová

Levně koupit draze prodat a hned víte kdo tam nakupuje.

12
Zobrazit další reakci
Před 3 měsíci

No do Letňan stát frontu nepůjdu, v té zimě! Napadá mne otázka, proč to zboží neprodají ve slevě /možná ne takové/ přímo ve svých prodejnách, přilákali by urřitě více zájemců. Po zavedení těch slevových akcí jen přes mobilní aplikace myslím o hodně zákazníků, kteří nemají chytrý telefon, asi přišli.

Jo ti vesměs důchodci jsou pořád dost silná kupní síla, ale opravdu do těch \letňan nepojedou, tedy většina, si myslím.

Tak by to chtělo trochu přemýšlet!

Před 3 měsíci

Kdysi jsem byla na výprodeji Lidlu v Německu, který tam pravidelne probíhal. Pak jeden rok uspořádal Lidl vyprodej v Plzni. Je to jiz nekolik let. Mohu Vám říci, co jsem čekala, dle zkusenosti z Německa.....byla jsem v Plzni v šoku. V Německu měli ve výprodeji skutečně pěkne věci za směšné ceny např. džíny za 2 eura....Dokonce jsem si tam koupila mikinu, kterou asi za měsíc v "běžném" prodeji u nás za cca 350 Kč. Já ji měla ani ne za třetinu. V Plzni tenkrát měli ve výprodeji skutečně hadry, které by v Německu do vyprodeje snad ani nedali. A jak to tam meli uhledne naskládáme, roztridene ve stojanech. A tady nahazene na hromadě, neposkladane, prostě Němci a my. Je vidět jaký přístup mají k nám a k nim.

Před 3 měsíci

Čistí sklady🤦A proč to do nich cpali? To neumí prodat zboží normálně? Normálně uvažující obchodník ani kupující by toto neabsolvoval. A ještě si na to pronajmou halu, když mají obchody😂

9
Před 3 měsíciUpraveno
Marie Kostková

Je vidět, ze o prodeji v takovém množství nevíte nic. Velká cast obchodu zboží prostě vozí na skládky, pálí ci vozí do rozvojovych zemi kde se pohodi nebo nachází do moře takže za tohle lidlu pochvala ze zboží tam byly věci s poškozenými obaly, věci co se prostě koupily a nedali se prodat kvůli neodhadnutemu množství. A o množství zboží které se tam prodalo je tak extrémní ze by zabitím většinu prodejen myslím ze ty zlevněné věci co se neprodali skončili zde. Osobně jsem byl koupil 3matrace po 500kc (a mraky veci pro radost )protoze jsme je potřebovali takže za hodinu čekání v hale kde lidl rozdával i vody = oproti nejlevnější podobným matracím ušetřeno 4500Kc zo bohužel za hodinu nemám... Reálně by jste prodavačkam pěkně zavarila .... Vzhledem k tomu, že ve skladech bývá automatizace realne takové akce v žádném takovém skladu nelze udělat

2
Před 3 měsíci

Já mám takovou smůlu , nemohu chodit a bydlím na vesnici , tak nakupuji pouze u Košíku , nebo v Tescu tam kde mi dovezou nákup , není to nejlevnější a já mám pouze důchod na lidi osamělé a nemocné co se nikam nedostanou , by se nemělo zapomínat i takový jsou .

7
Před 3 měsíci

Mě se údajná Fialova drahota netýká, tudíž si nakoupím v klidu a pohodě.Blázni ať se tam o to klidně porvou.Tomu se říká vánoce, svátky klidu.Pak se divíme, že jsou u kardiologů v čekárnách takový fronty.

7
Před 3 měsíci

Tento druh nákupu je opravdu pro potřebné. Osobně ač podprůměrně příjmový občan bych se nikdy nepostavil do fronty na takový nákup.

10
Před 3 měsíci
Novakl Karel

Podnikatelé budou mít plné regály levně koupil draze prodá.

6
Před 3 měsíci

Nejvíc vydělá ten kdo tam nepřijde...

7
Před 3 měsíci
Jan Horák

to ale čechaček nechápe

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt