Tohle už je opravdu přes čáru!Pomalu každý den je něco co lidé nemají kupovat a jíst.Co dělá ČOI!!????Pak má Válek plnou h....u jak se maji lidé starat o své zdraví.Co dělá on a vláda aby tenhle HNUS přestal?????Nestačí že vše zmenšují a ještě zdraží,jestli pak si tohle dovolí udělat třeba v Německu???Obchody z nás dělají hlupaky a lidé jim to dovolí,přistoupili na to,protože se bojí,že umřou hlady.Tak proč by ty hlupáky z nás nedělali,že!!??
Za stbákovo vlády to bylo naprosto to samé. Taky jste se na sociálních sítích určitě rozčiloval😉. A to si nepřejte vědět, jaké nekvalitní šmakulády, obzvlášť uzeninu stbák vyrábí. Hnus.
Tak supermarkety si objednali levný šunt, který jim prostě někdo vyrobí a je úplně jedno, jestli je to z Polska nebo ČR (osobní zkušenost od výrobce sešitů). A pak se diví, že je to buď jedovaté nebo nekvalitní a musí to stahovat z prodeje. Kolik se jim toho asi vrátí... Takže se to vlastně vyplatí. Šunt prodali a par vrace
Zrovna tak velká káva JIHLAVANKA ,vždy byla chuťově dobrá a nyní je to hnus! Ke kávě se to nedá přirovnat!
Hodně mě baví, jak nemálo lidí v mém okolí kupuje Jihlavanku se zdlvodněním, že oni přece preferují české výrobky 😄 To, že je to velmi nekvalitní káva pražená i balená v Německu, odmítají vzít na vědomí, protože Jihlavanka - ta je přece naše? 🙁
Ten kalendář se známkami mám doma, o víkendu vrátím do obchodu. Děkuji za tyto zprávy, asi by to nebylo dobrý věnovat to vnoučatům a pak v prosinci zjistit, že jsou zkažené 🙁 Ale na Peny nedám dopustit
Já tam taky dost kupuju, hlavně proto, že ho mám nejblíž, a zatím dobré.
Já si na Kladně v Penny v sobotu koupil k obědu hotovku svíčkové, a ta dokázala divy. Za noc na neděli jsem blil snad 20x, a co šlo dolem ani nebudu komentovat.
Lindt nebo Kinder možná i Milka. Tím to končí. Obvykle tradiční od Lindtu v provedení pro Kaufland..
Nesmí to ale pro nás dodávat Poláci. Milka od nich nestojí za nic ....
Spíš pište co můžeme jíst bude toho míň
Bývalá východní Evropa je jen odpadkový koš Západu.
Ano, důkazy tady máme každý týden.
To nikdo nekontroluje?Je vidět jaký tu je bordel
Cokoli vyrobené v Polsku nekupuji. Cena odpovídá kvalitě!