1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Tohle už je opravdu přes čáru!Pomalu každý den je něco co lidé nemají kupovat a jíst.Co dělá ČOI!!????Pak má Válek plnou h....u jak se maji lidé starat o své zdraví.Co dělá on a vláda aby tenhle HNUS přestal?????Nestačí že vše zmenšují a ještě zdraží,jestli pak si tohle dovolí udělat třeba v Německu???Obchody z nás dělají hlupaky a lidé jim to dovolí,přistoupili na to,protože se bojí,že umřou hlady.Tak proč by ty hlupáky z nás nedělali,že!!??

35
Před 4 měsíci
Petr Hradecky

Za stbákovo vlády to bylo naprosto to samé. Taky jste se na sociálních sítích určitě rozčiloval😉. A to si nepřejte vědět, jaké nekvalitní šmakulády, obzvlášť uzeninu stbák vyrábí. Hnus.

10
Zobrazit další reakci
Před 3 měsíci

Tak supermarkety si objednali levný šunt, který jim prostě někdo vyrobí a je úplně jedno, jestli je to z Polska nebo ČR (osobní zkušenost od výrobce sešitů). A pak se diví, že je to buď jedovaté nebo nekvalitní a musí to stahovat z prodeje. Kolik se jim toho asi vrátí... Takže se to vlastně vyplatí. Šunt prodali a par vrace

Před 4 měsíci

Zrovna tak velká káva JIHLAVANKA ,vždy byla chuťově dobrá a nyní je to hnus! Ke kávě se to nedá přirovnat!

10
Před 4 měsíci
Anezka Mikolášová

Hodně mě baví, jak nemálo lidí v mém okolí kupuje Jihlavanku se zdlvodněním, že oni přece preferují české výrobky 😄 To, že je to velmi nekvalitní káva pražená i balená v Německu, odmítají vzít na vědomí, protože Jihlavanka - ta je přece naše? 🙁

2
Před 4 měsíci

Ten kalendář se známkami mám doma, o víkendu vrátím do obchodu. Děkuji za tyto zprávy, asi by to nebylo dobrý věnovat to vnoučatům a pak v prosinci zjistit, že jsou zkažené 🙁 Ale na Peny nedám dopustit

11
Před 4 měsíci
Jana Houzvickova

Já tam taky dost kupuju, hlavně proto, že ho mám nejblíž, a zatím dobré.

1
Před 4 měsíci

Já si na Kladně v Penny v sobotu koupil k obědu hotovku svíčkové, a ta dokázala divy. Za noc na neděli jsem blil snad 20x, a co šlo dolem ani nebudu komentovat.

7
Před 4 měsíci

Lindt nebo Kinder možná i Milka. Tím to končí. Obvykle tradiční od Lindtu v provedení pro Kaufland..

3
Před 4 měsíci
Pavel Vysoudil

Nesmí to ale pro nás dodávat Poláci. Milka od nich nestojí za nic ....

5
Zobrazit další reakci
Před 4 měsíci

Spíš pište co můžeme jíst bude toho míň

35
Před 4 měsíci

Bývalá východní Evropa je jen odpadkový koš Západu.

35
Před 4 měsíci
Jaroslav Kantor

Ano, důkazy tady máme každý týden.

8
Před 4 měsíci

To nikdo nekontroluje?Je vidět jaký tu je bordel

1
Před 4 měsíci

Cokoli vyrobené v Polsku nekupuji. Cena odpovídá kvalitě!

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt