Netřeba se rozčilovat - je nutné takové zboží za žádnou cenu nekupovat a je to...
Však za týden nebo dva se objeví u tohoto zboží "sleva 50 procent" nebo něco takového.
Tak to prostě nekoupím. Já už jsem se odnaučila kupovat věci, které nejsou potřebné. Potřebujete Studentskou pečeť? Jistě ne. Potřebujete třikrát předražené adventní kalendáře? No to by mohl potřebovat jen člověk rozumu mdlého. Třikrát předražené vánoční kolekce? No kdo si to za tyhle ceny zakoupí, má asi kapsu velmi vyfutrovanou.
Bez těchto "specialit" se dá skvěle žít. Kolekce jsme mívali kdysi, kdo měl děti, od zaměstnavatelů zdarma. Opravdu čokoládové. A jinak, pokud je člověk potřeboval koupit, byla cena dostupná pro všechny. Myslím, že to, co nám tady předkládají skvělé obchodní řetězce, je mimo chápání normálního jedince. Jsem asi konzervativec. Ale fakticky pro svůj život nepotřebuji kakaové polevy(přestali jsme naprosto kupovat biskupský chlebíček, náš kdysi oblíbený, poté, co ho začali polévat naprosto neakceptovatelným hnusem), čokolády-nečokolády, stačí si přečíst, co obsahují, kakaové výrobky, kde je každou chvíli průšvih s jejich skutečným obsahem. Když to nikdo nebude kupovat, nebude se to prodávat. Zatím se zdá, že to takhle kupujícím vyhovuje, takže se nic nezmění. Ostatně rozdílná kvalita potravin mezi námi a západnějšími prodejci je známá, ale řešili, a zjistili, že my můžeme být těmi, co zchroustají za dražší peníz i to, co na západ od nás spotřebitelé nekonzumují. Tak je to, vážení čeští nakupující.
Ano,dělat to přesně tak,jak píšete.
Čokoláda Milka, více druhů, Německo, dlouhodobě, bez akcí (REWE) za 0,99 Euro, tedy za cca 25,-Kč .
Studentská pečeť nepatří podle odborníků, degustátorů vůbec mezi čokolády, nekupuji a tak se ani k tomu bahnu nevyjadřuji.
S ohledem na cenu a především na kvalitu doporučuji nakupovat v Německu a neporazitelné ceny v Česku ponechat porazitelným obchodníkům.
Studentská pečeť se už rovná chutí na snad kdysi arašídovou pochoutku za tři koruny a jen obalem
Ceny čokolád jsou v obchodech doopravdy neskutečné a jedinou rozumnou reakcí je nekupovat tento šmejd. kdyby byli lidé trochu rozumní a nepřistoupili na tuto hru supermarketů, tak by byly tyto nuceny časem snížit ceny....
Však oni cenu sníží - po nějaké době se objeví cedulka "akce - sleva 50%" nebo tak něco a lidi to začnou nakupovat s pocitem "výhodného nákupu".
300g Milka v německém Kauflandu v akci 1,79e. To je rozdíl v ceně cca135 Kč!!! Už nejezdí nakupovat jen lidi u hranic. Pět kámošů se složilo na palivo, vzali to přes Polsko - cigára, pak Německo. Ušetřili přes deset tisíc. Nechápu že to tady můžou beztrestně dělat...
Protože to opravdu není trestné. Dělají jen to, co jim zákazníci dovolí. A bohužel, čecháčci jsou hloupí...
Lidi nepodporujte zloděje. Pravda, boby zdražily. Ale konkrétně, tady ta čokoláda s tím má moc málo společného. Za prvé, obsahuje víc jak 50% buráků, a obsah kakaové sušiny je tam jen od 30-33%
100 gr. Milku, prodává Penny jeden den za 65,- druhý den za 24,- A to pravidelně a furt dokola. O zlodějině s kolekcemi, vejci, máslem, tatarkou, atd. škoda vůbec mluvit. Všechny ty řetězce jsou jen profesionální zloději. Pan Teplý z Madety prodává margarín AB pod velkým názvem Jihočeské tradiční zezadu malým písmem napsáno tuk Tak buď neumí skloňovat, nebo lživě navozuje dojem, jakože "máslo" Je zajímavé, že to naše kontrolní orgány nechává chladnými a nedají mu pokutu 50 milionů za klamání spotřebitele. Je ČOI jen tak nehorázně slepá, nebo tam berou úplatky?
S nejakou studentskou peceti bych se ani neobtezovala , za prve to uz davno neni ta Studentska pecet kterou jsme znali ale nejaka tuctova nechutnost z kramu za 1 euro !!! Asi pred 6ti lety jsme ji dostali jako pozornost ,velky sok, nikdo to nechtel jist a ani decka tak to putovalo do kose na smeti 😝 Ja uz ji leta nekupuji tak ze pro mne za mne at si ji prodavaji treba za milion ! 😄
U nás to samé, mě po ní pálí žáha, po kvalitní čokoládě ne. A přesně, děti to taky odmítají, a to je co říct, když dětem nechutná sladkost.
a presne diky temhle akcickam lidi vubec nemaji tuseni, kolik co opravdu stoji. Tyhle prestrely jsou stejne nerealne jako ceny v akci, ale kdo by si to kupoval za jinou nez akcni cenu, kdyz uz to chce koupit a pak prodejci breci, ze se vse kupuje jen v akcich a ze jich tu mame vic nez v zahranici a kdo za to asi muze, ze?
Stupiditou už jsou jenom ty štítky s cenou před 30ti dny, slevou, procenty a dalšími nesmysly. Kdyby tam byla jen a pouze cena, tak snad vím, jestli to potřebuji a jsem ochoten za to ty peníze dát a nebo to prostě minu a pokračuji v nákupu. Mi je fakt jedno, kolik to stálo v průběhu měsíce nebo o kolik % snížili cenu z té nesmyslné. Vím, kolik co stojí.
Většina lidí ovšem miluje "slevy" a zboží bez cedulky "akce" se neprodává tak dobře, jako zboží, které má "trvale nízké ceny", i když by ty ceny byly totožné.
Přesně lidi, nekupovat resp.měli by jsme prodejcům ukázat BLACK OUT - týden nepožít kartu a nejít do krámu - by se po...
Já teď viděl v Tescu kakao Granko za 179Kč a úplně mě přešla chuť na kakao i bábovku :-)
A já jsem si počkal na normální cenu (pardon, akční) a koupil jsem 540g Granko za 99Kč.