Proboha lidi - máme se tu dobře a nikdo nemusí být tak rozežraný! Kolik toho cukroví pečete? 20 kg? Kupuju na co mám! V obchodech žádnou krizi nevidím, lidi nakupují jak vzteklý! Hlavně však šířit "blbou náladu". Všechno špatně, všechno pozdě! Že vám není hanba!
V Polsku maslo 30,- Kc (200g), margaryn 12,- Kc (250g).
V CR z nas delaji bohuzel hlup*ky ☹️
A nejvetsi paradox je, ze to tam skoro nikdo nekupuje a zbozi je k dostani i ve vecernich hodinach (ale jen dale od hranic, blizko to vykupuji cesi).
Kdyby u nas bylo maslo za 30,- Kc, tak by bylo vyprodane 5 min. po otevreni a jeste by se lidi porvali.
Kupoval jse máslo v Polsku před týdnem, cena v Biedronce 14.30 zl, to je 85 korun. Lžete tu proč?
😂😂 To to lidi žerou po kilech denně nebo co? Má každý člen rodiny kostku másla na den? Nemám na to dalších 20 korun, tak si to nekoupím a hotovo. Beztak nejvíc řvou ti, kteří pak jdou a koupí si tři krabky cigár na dva dny a k tomu krabičák vína za neporazitelnou cenu týdne. To jsou zase problémy fakt...
vy jste z toho másla úplně vyšinutí, at stojí třeba milión, mě je ti jedno.
Furt si všichni stěžujou a furt plne vozíky žrádla.Mi chce u pokladny prasknout k....
Hera obsahuje 0 % másla ...
Zato má spoustu palmáče. :-(
Nekupovat ani když je sleva.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Ale dříve byla Hera jedlá, dnes už ne. Taky jsem dávala půl na půl s máslem. Už nedávám.