1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíciUpraveno

Sorry, Finové ji dělají bez jíšky. Rybu na kostičky cca 1,5 x 1,5 cm, hodit do polévky, odstavit z tepla a nechat 6 minut dojít. A nemíchat, ať se maso nerozpadne. Smetany dávají hodně, a k polévce servírují krajíc tmavého chleba. A tu nejlepší vaří v Helsinkách na tržišti Kauppatori hned na nábřeží.

3
Před 3 měsíci
Lenka Brejníková

přesně tak ...bez jíšky a někteří i bez cibule a pórku, jen s koprem a lososem, mrkví jen na ozdobu....a hlavně hoooodně smetany 🙂 je luxusní, taky jí rádi vaříme ...a ještě raději jíme od mama Kati v Lohiskoski 🙂 s jejich tmavým chlebem

Před 3 měsíci

Každý kraj v Evropě má svojí rybí polévku. My jsme suchozemci, takže kapr za třetinovou cenu za kilogram. Proč by všem měla chutnat jen jedna polévka. Unifikace jako globalizace?

Před 3 měsíci
Ivona Metelová

Nesouhlasím s Vámi, kapr za třetinovou cenu? pokud si koupíte celého kapra, tak odpad z něj je asi 65% z váhy, když koupíte filet lososa v akci tak je ten losos jen o trošinku dražší....pár procent...kapr není už nic levného jak býval....bohužel

Zobrazit další reakci
Před 4 měsíci

A nevyměníme i kdyby jste se na hlavu stavěli. Apropo přestaňte se nám vandrovat do kaprů zoufalci.

4
Před 3 měsíci

No za cca 300 Kč asi nebudu dělat polévku.

2
Před 3 měsíci
Petr Kučera

Chapu, taky ji máte raději ze Stonefishe? sice stojí tak 1500 - 2500 podle velikosti, ale ta polévka je prostě jina 🙂 🙂 🙂

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt