1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

No, na obrázku také moc vábně nevypadá. Je to červená kejda.

4
Před 3 měsíci
Ivona Metelová

Přesně tak, hustá jak krupicová kaše !

5
Zobrazit další reakci
Před 3 měsíci

A jéje. Zase malér z bujónu. Proč ne ? Akorát nějaký slušný a ne zmetek. A protlak taky není samospasitelný,některé jsou jen hořké a hnusné a rajče v něm není cítit. Osvědčila se mi loupaná sekaná rajčata.

1
Před 3 měsíci
Milada Beránková

Není bujon jako bujon to za prvé a to samé platí o kečupu. Takže je -li kvalitní určitě to chuť rajské jen zvýrazní ale určitě nepokazí.

2
Před 3 měsíci

Úžasný.Takže do rajský nepřijde rajčatový protlak, ale kořenová zelenina.Tak si počkám, až z autora vypadne příště moudro, že do svíčkový musím nutně přidat protlak.A hlavně.Co nejdražší hovězí.To je fakt důležitý.

6
Před 3 měsíci
Jozef Olsiak

Já vařím hovězí jako vývar, takže ji tam dávám, včetně koření. Samozřejmě jí po uvaření odstraním a pak protlak a konzervovaná rajčata. Zahušťují perníkem.

2
Před 3 měsíci

Pamatuju, že se bujón říkalo vývaru. To ještě neexistoval Masox a podobné vynálezy.. Takže bujón do rajské dávám. Svůj. Kořenovka rajské neuškodí, ale není nutná. Existují obě varianty.

1
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt