No, na obrázku také moc vábně nevypadá. Je to červená kejda.
Přesně tak, hustá jak krupicová kaše !
A jéje. Zase malér z bujónu. Proč ne ? Akorát nějaký slušný a ne zmetek. A protlak taky není samospasitelný,některé jsou jen hořké a hnusné a rajče v něm není cítit. Osvědčila se mi loupaná sekaná rajčata.
Není bujon jako bujon to za prvé a to samé platí o kečupu. Takže je -li kvalitní určitě to chuť rajské jen zvýrazní ale určitě nepokazí.
Úžasný.Takže do rajský nepřijde rajčatový protlak, ale kořenová zelenina.Tak si počkám, až z autora vypadne příště moudro, že do svíčkový musím nutně přidat protlak.A hlavně.Co nejdražší hovězí.To je fakt důležitý.
Já vařím hovězí jako vývar, takže ji tam dávám, včetně koření. Samozřejmě jí po uvaření odstraním a pak protlak a konzervovaná rajčata. Zahušťují perníkem.
Pamatuju, že se bujón říkalo vývaru. To ještě neexistoval Masox a podobné vynálezy.. Takže bujón do rajské dávám. Svůj. Kořenovka rajské neuškodí, ale není nutná. Existují obě varianty.