Já cibuli nespařuji, ale zpěním, čili malinko osmažím na trošce másla. A do salátu přidávám nastrouhaný křen, tím pádem je salát ihned připravený k jídlu a nemusí se čekat, až se rozleží. Křen ho bezvadně ochutí a ještě je to zdravější.
Já si koupím bramborový salát v Lidlu a trošku ho nastavím - přidám uvařené brambory, vejce, majolku, kyselé okurky, nakládanou zeleninu, kousek gothaje a trošku mraženého hrášku. Pak je perfektní! 🙂
O chybách by se dalo hovořit tehdy, kdyby byl jeden pevný recept. Ale salát si dělá každý podle chuti, zvyklostí rodiny, krajové i jiné. Takže každý podle svého. Hlavně ho nepřesolit a nebo nepřepepřit.
Nakrájejte cibuli a vložte do mísy, nakrájejte okurky a vložte k cibuli, zamíchejte, ocet z okurek zbaví cibuli ostrosti a zároveň ji zakonzervuje. Nebo rovnou cibuli zalijte lžíci octa.
Tady na Seznamu jsou rady co jak vařit ,smažit , zalévat , pěstovat , to je neskutečný . Ještě že lidé mají svojí hlavu a těmi radami se neřídí
Salát konzumovat maximálně tři dny den předem připravit mít ho druhý den k večeři třetí den si zobnout a zbytek vyhodit taky dobrá rada
To jsou zase rady. Ať ochutnávám jakékoliv jídlo, vždy použijí čistou lžíci. Přikrýt salát určitě napadne každého.
Někdo přidává šunkový salát? Opravte si to.
Hlavně tam nepatří vejce.