1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

Já cibuli nespařuji, ale zpěním, čili malinko osmažím na trošce másla. A do salátu přidávám nastrouhaný křen, tím pádem je salát ihned připravený k jídlu a nemusí se čekat, až se rozleží. Křen ho bezvadně ochutí a ještě je to zdravější.

4
Před 3 měsíci

Já si koupím bramborový salát v Lidlu a trošku ho nastavím - přidám uvařené brambory, vejce, majolku, kyselé okurky, nakládanou zeleninu, kousek gothaje a trošku mraženého hrášku. Pak je perfektní! 🙂

11
Před 3 měsíci

O chybách by se dalo hovořit tehdy, kdyby byl jeden pevný recept. Ale salát si dělá každý podle chuti, zvyklostí rodiny, krajové i jiné. Takže každý podle svého. Hlavně ho nepřesolit a nebo nepřepepřit.

7
Před 3 měsíci

Nakrájejte cibuli a vložte do mísy, nakrájejte okurky a vložte k cibuli, zamíchejte, ocet z okurek zbaví cibuli ostrosti a zároveň ji zakonzervuje. Nebo rovnou cibuli zalijte lžíci octa.

2
Před 3 měsíci

Tady na Seznamu jsou rady co jak vařit ,smažit , zalévat , pěstovat , to je neskutečný . Ještě že lidé mají svojí hlavu a těmi radami se neřídí

7
Před 3 měsíci

Salát konzumovat maximálně tři dny den předem připravit mít ho druhý den k večeři třetí den si zobnout a zbytek vyhodit taky dobrá rada

3
Před 3 měsíci

To jsou zase rady. Ať ochutnávám jakékoliv jídlo, vždy použijí čistou lžíci. Přikrýt salát určitě napadne každého.

Před 3 měsíci

Někdo přidává šunkový salát? Opravte si to.

3
Před 3 měsíci

Hlavně tam nepatří vejce.

4
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt