1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 21 dny

Krizaly mi byly lahudkou po cele me detstvi. Babince jsem ve spajzu jeji prirodni lekarny vyjidala i jedle jerabiny. Susena jablicka, hrusky i svestky .... pravda, bez chemie ty susene merunky mely neprijemny vzhled, ale chutnaly take bajecne.

Před 20 dny

Není nad křížalky z vlastního nestříkaného ovoce. Sice při sušení sem tam vykrajuju z jablíček červíky, ale ta chuť je úžasná. Kupovaná jablíčka jsou sice krásná na pohled, ale tu chuť těch domácích fakt nemají.

1
Před 18 dny
Eva Kohoutová

Taky máme domácí křížaly z nepostříkaných jablek.

1
Před 21 dny

Nedávno jsem měla “tu čest” to ochutnat a podle chuti bych skoro nepoznala, jaké ovoce jím. Lepší čerstvé.

1
Před 21 dny

No vzhledem k tomu, že to obsahuje spousty pesticidů, jak zjistil D test, bych to dětem moc nedával.. . 🤔🤦

5
Před 20 dny
Franta Jetel

Také jsme lyofilizované ovoce dříve kupovali, dcerám to chutná, ale po tom testu a výsledcích jsme to přestali kupovat. Není nad obyčejné křížaly z jablek. Ale kdoví, i když si člověk koupí jablka od pěstitele, omyje a pak z toho udělá křížaly jako dříve, je možné, že i v tom jsou rezidua pesticidů...

2
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt