Nevím co je to na fotce,ale omáčka " černidlo " vypadá úplně jinak.
Jenže dnes skoro každý řekne: kdo by se s tím matlal. Když si můžu kapra "klasicky" usmažit ...
Kapra jde dělat na hodně způsobů, třeba kapří guláš, kapří špíz, na másle, po mlynářsku... a další, jakožto rybář(30 let) si občas rybu přinesu(kapra cca50 cm, menšího ne). Petrův zdar
A není škoda pasírováním se připravit o ořechy, sušené švestky, rozinky a mandle? Další nesmyslný článek z redakce plné somnambů a neuků. Myslete u práce a ušetříte nás takovéto sotizi. Nebo si v redakci potrpite na seberouhání? Není to totiž váš první zmršený článek. A pokud se nad sebou nezamyslite tak na dlouhou dobu nejspíš ani poslední.
v jiných receptech se přidává černé pivo, červené víno anebo koňak