Hlad je sice převlečená žízeń....ale od kdy je pivo jídlo ?
Jakékoliv kvalitní jídlo v cizině je lepší než nějaké české. Však také nejlepší kuchaři od nás, jezdí na dlouholetou praxi do ciziny
S tím bych si dovolil nesouhlasit. Mluvím tedy z vlastní zkušenosti. Byl jsem jako mladý v zahraničí, Francie, Německo, Itálie a když jsem doma po návratu dostal svíčkovou, byl jsem na vrcholu blaha. I když třeba hovězí po Burgundsku miluji.
Dobrý den, jsem kuchař 27 let a zajímalo by mě, který chytrolín napsal, že hovězí guláš trvá 2hod a 15min.🤦♂️. Jen základ cca 20-30porcí trvá 45min.
Tabulka je divná, plzeňské pivo je prvni a české pivo 14. Já jsem si doteď myslel, že Plzeň je v Česku....
V článku je to napsané. Tys ho nečetl?
Bramborák na 20.místě? To cizinci nikdy nejedli kvalitní bramborák?