1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

Hlad je sice převlečená žízeń....ale od kdy je pivo jídlo ?

5
Před 3 měsíci

Jakékoliv kvalitní jídlo v cizině je lepší než nějaké české. Však také nejlepší kuchaři od nás, jezdí na dlouholetou praxi do ciziny

14
Před 3 měsíci
Josef Puffer

S tím bych si dovolil nesouhlasit. Mluvím tedy z vlastní zkušenosti. Byl jsem jako mladý v zahraničí, Francie, Německo, Itálie a když jsem doma po návratu dostal svíčkovou, byl jsem na vrcholu blaha. I když třeba hovězí po Burgundsku miluji.

9
Před 3 měsíci

Dobrý den, jsem kuchař 27 let a zajímalo by mě, který chytrolín napsal, že hovězí guláš trvá 2hod a 15min.🤦‍♂️. Jen základ cca 20-30porcí trvá 45min.

2
Před 3 měsíci

Tabulka je divná, plzeňské pivo je prvni a české pivo 14. Já jsem si doteď myslel, že Plzeň je v Česku....

3
Před 3 měsíci
Zdeněk Krejčí

V článku je to napsané. Tys ho nečetl?

2
Zobrazit další reakci
Před 3 měsíci

Bramborák na 20.místě? To cizinci nikdy nejedli kvalitní bramborák?

6
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt