Doručovat dopisy a balíky jim moc nejde, tak proč si někdo myslí, že rozvoz potravin jim půjde lépe????
To se všechno jídlo zkazí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co kdyby to napřed zkusili s doručováním dopisů a balíků?
Myslím, že by měli nejdřív stíhat rozvoz poštovních zásilek než nabalit další práci. Už teď nestíhají a velkou část nezvládají a nechávají přímo uložené jako nedoručené (zákazník NEbyl zastižen).🤔🫢👋
Vzhledem k rychlosti doručování České pošty jsou dvě možnosti: Buď před obdržením zásilky potravin umřu hladem, nebo v lepším případě konečně zhubnu. Jsem seniorka, tudíž nevím, kterou z těch dvou možností si vybrat...
Kdyby alespoň na to jejich zpoždění byl spoleh. Za totality jsem studovala v Žilině a když jsem se chystala navštívit své rodiště, zajímala jsem se o výchozí stanici daného rychlíku. Když vyjížděl z Martina, měl 10 minut zpoždění. Když z Košic, měl 15 minut. A ty z Medzilaborec vezly 20 minut. Na to jste si mohli vsadit. Nikdy mi žádný vlak neujel.
Kdybych věděla, že pošta přijede s týdenním zpožděním, objednávala bych si jídlo týden dopředu a pro začátek bych si nakoupila týdenní zásoby v obchodě. Ovšem vzhledem k mé pracovní zaneprázdněnosti bych potřebovala nějaké výdejní boxy, kde bych si mohla svou zásilku týden čerstvých potravin vyzvednout. To už bych asi chtěla po naší poště moc. Raději budu stále chodit několikrát týdně nakupovat...
Přeji hezký den všem.
Ty kráso, takže pošta pre teba, pošleme si jeden dopis, k tomu kúpime 2 vianočné losy a jeden Žena a Život časopis a keďže máme hlad v tej fronte, tak si ešte na chuť objednáme koblihu, ktorá nám príde za 3 dni totálne tvrdá 😀 dostatočná zúfalosť, ešte že sa česká pošta nerozhodla rozvážať "pilulky po nechránenom styku", to by sa zvýšila pôrodnosť v ČR
Tak tomu se říká "brutalismus", ve schránce budete mít lístek, že adresát nebyl zastižen a mražené a chlazené potraviny jsou uloženy v lednici na nejbližší poště 10 km daleko.🙂
Tak super - k pojistkám, losům a omalovánkám si ještě můžeme koupit rohlík...
No to mě pobavilo, letos jsem odeslala pohledy a obálky na Vánoce cena cca 450 Kc, cesta trvala 12 dní od podání na poště. Otřesná služba.Jaktoze CP ještě existuje nechápu.
To už je snad troufalost či zoufalost, kdyby řádně aspoň doručovali zásilky a nenechávali je rovnou na spádové poště s oznámením ADRESÁT NEZASTIŽEN.
Pošta není schopná ani včas doručit časopis a chce rozvážet jídlo?To ho doveze tak za týden a zkažené.