1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíciUpraveno

Ja v CR taky preferoval Hellmans, chutnala mi proste nejvic. Tady v Amazonii se majoneza dela kazdopadne ponekud jinak a vubec se navzdory zdejsim teplotam ani neprodava v chladicich boxech, je normalne v obycejnych regalech. I bez lednicky ji bez problemu muzete jist treba vic nez tyden, nicmene chutove je odlisna od majonez prodavanych v CR.

Před 3 měsíci

Pár let zpět jsem kupovala v Normě nějakou no name německou značku. Oproti hellmans měla vice zloutku, žádné dochucovadla a éčka, méně soli. Stejna gramáž, německá o 20kc levnější. A musím říct že byla výborná.

24
Před 3 měsíci
Dagmar Kleiberová

Já jsem jí také kupovala, ještě jí v Normě mají.

4
Před 3 měsíci

Ano máme potraviny v nejhorší kvalitě, a přitom nejdražší v EU, všichni o tom víme ale nikdo s tím nic neudělá ba naopak prodejci nám servírují rok od roku čím dál větší hnusy. Kupovaná majonéza má jedinou výhodu, salát s ní vyrobený na štědrý den vám vydrží až do nového roku. Tyto články nás jen utvrzují v tom, jací jsme hlupáci že si necháme kálet na hlavu, když je to v akci.

47
Před 3 měsíci
Petr Svoboda

a ještě vás přesvědčí, že to takhle chceme, protože tu kvalitu předtím bychom si nyní nemohli za tu cenu koupit...tj něco z kapitalismu, jak udělat z toho druhého retarda

17
Před 3 měsíci

Myslím, že záleží na chuti. Já osobně mám raději majonézy s nižším obsahem žloutků. Ty s vyšším obsahem mají někdy až moc výraznou sladkokyselou chuť a přebíjí chuť samotného salátu nebo pomazánky. Většina značek má minimálně dvě varianty 10 % žloutků, nebo 6 % taky 8 %.Já mám nejraději Kaniu z Lidlu s 6 % žloutků. Je hustá, pevná, nemám ráda řídké majonézy. V Penny Karlova koruna není špatná, Albert také má docela dobrou majonézu, Poličanka mně nechutná, Hellmans kupuji v největší nouzi, kdysi měli Delikátní, tu už nemají. Takže si nemyslím, že větší obsah žloutků rovná se vyšší kvalita.

15
Před 3 měsíci
Dana Pečená

Jenže sladkokyselou chuť nedělá obsah žloutků, ale obsah octa a cukru.

8
Zobrazit další reakci
Před 3 měsíci

Hellmans je nejznamejsi a proto ji lide take kupuji. Co na tom, ze jsou tam horsi ingredience. Reklamu maji ale vynikajici. To je jako Plzen u piva. Take si plno lidi mysli, ze je to nejlepsi pivo a on tam chybi zatecky hlavkovy chmel uz minimalne 20 roku.

50
Před 3 měsíci
Jaroslav Vícena

Já kupuji Helmans, protože mi nejvíce chutná. To jsem vyzkoušel spoustu jiných a zase se vrátil k Helmans. Netvrdím že je nejkvalitnější , ale jsem prostě zvyklý na její chuť

4
Před 3 měsíci

Vůbec nechápu jak někdo může kupovat Hellmans nejhorší majonéza vůbec.Řídká je že to s majonézou nemá nic společného.Jednou jsme z ní dělali a salát zřídnul.Salát má být pevný.Majonéza má být hustá .pevná.To Hellmans nesplňuje.Agricol je daleko lepší a také Zárubova majonéza je dobrá.

51
Před 3 měsíci

majonézu Hellmann's jsem vyřadil ze seznamu oblíbených už před lety, letos následovala dříve oblíbená Poličanka která svou kvalitou a cenou také postupně ztrácí můj zájem. Pokaždé když se nějaký produkt stane oblíbený, jde s kvalitou dolů a často s cenou nahoru.

29
Před 3 měsíci

Je vůbec možné koupit v dnešní době něco kvalitné, fakt dobré ?

Ale na druhé straně, když vídám, co všechno si lidi nahází do nákupního vozíku, tak si říkám, že na té kvalitě asi v ČR fakt nezáleží.

Je to v akci ? Bereme ! A rovnou 2x !

Hm...

9
Před 3 měsíci

Moje oblíbená majonéza je Zárubova. Taky Kania z Lidlu je fajn. Když jsem před časem v akci sáhl po Hellman's, úplně jsem se zděsil. Řídká, jakoby naplněná vzduchem (nebo jak to popsat), děs. Podobné "kvality" jsem si pak všimnul taky u Vitany.

14
Před 3 měsíci

Jak se chlubí tím, jak je krásně krémová (tedy řídká), tak se mi ježí chlupy. To pak ani nešlo přidat do salátu trochu láku z okurek aby nebyl řídký. Nejlepší byly ty z vaničky, jak na nich ještě držel tvar po naplnění. A celkem dobrá byla ta no name z Lidlu. Ale raději si jí dělám sám. Ta se dá téměř krájet.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt