1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

No jasne, ale porad je vapovani v podstate mene skodlive nez vzduch v centru Prahy 😉 Takze bacha na to! Dokud budou legalni klasicke cigarety, alkohol, kofein a nebo treba takovy cukr, tak s takovymi clanky jdete nekam...

18
Před 3 měsíci
Jindrich Svoboda

Hádám že budete kuřák ecigaret co si nechce připustit že jeho závislost není tak bezpečná jak si dosud říkal. A proč by se nemělo o tom varovat, že se ukazuje že jsou horší než se původně myslelo?

Navíc váš výběr je dosti zvláštní když do něj řadíte kofein, který je nebezpečný prakticky jen při předávkování, jinak je spíše zdravý prospěšný..

17
Před 3 měsíci

No to je ale objev, uprimne ani o EVALI si myslim, ze moc vapujicich lidi nevi nebo nechce si to pripustit. Vapovani rozhodne neni "temer neskodne" jak se casto uvadi.

Zalezi hodne na frekvenci jak casto i kvalite liquidu a co obsahuji konkretni naplne.

Slozeni liquidu, tzn jestli lidi nevdechuji zavadne latky, se prakticky vubec neresi.

Dost z negativnich ucinku se objevi az treba po 2-3letech intenzivniho vapovani liquidu.

7
Před 3 měsíci

Byl jsem v podstatě průkopníkem e-cigaret. Po necelých dvou letech koření toho hnusu, se mi rozjelo takové astma, kterého jsem se do dnes nezbavil i když jsem tehdy přestal kouřit. Je to už skoro 15let. Fakt pozor.

12
Před 3 měsíci

Jen můj zážitek, ne studie. Kouřila 50 let. Chtěla to zkusit. Začala elektronické. Celý týden červená moč, strašně černá stolice. Říkám jednomu známému dr., že se čistím od cigaret. Okamžitě do nemocnice. Prý v pořádku. Pak jsem měla plicní edem, 3 dny v komatu, vše dobrý. No, pořád mám cigarety v šuplíku, ale nemám na ně vůbec chut. Článek mě zarazil, ale třeba to nemá se mnou co dělat, nejsem lékař. Ale fakt je, že se mi dost těžko dýchá.

Před 3 měsíci

Po několika letech naši vědci přišli s ohromujícím zjištěním. Kouření elektronické cigarety skutečně ohrožuje zdraví kuřáků. "Objev" hoden Nobelovy ceny.

10
Před 3 měsíciUpraveno
Štěpán Goljan

Ani ten nadpis nestačil k pochopení smyslu? 😄 Ono z toho totiž nevyplývá jen to, že to škodí zdraví ... to jsme jaksi věděli všichni. Ale smysl je v tom, že se zjistilo, že to škodí zdraví mnohem víc než se předpokládalo 😉

Jde o to, že se každý chlácholil tím, že proti klasickým cigaretám je to prakticky neškodné. No, omyl 😉 Je to sice lepší než klasické cigarety, ale taky žádná výhra 😄

11
Zobrazit dalších 10 reakcí
Před 3 měsíci

Potvrdili tedy škodlivost něčeho, co je dávno v e-liquidech zakázáno. Sláva našim vědcům.

19
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt