S přibývajícími léty jsem z toho několikadenního týrání žaludku víc a víc mrzutý a nemůžu se dočkat, až po svátcích konečně vytrávím a zažívání se vrátí k pravidelnému normálu...
Co je špatného na dojídání? To to mají lidi vyhodit, aby se zavděčili médiím? A taky Vánoce nejsou od toho, aby je hospodyně prostála u sporáku.
Žasnu kolik věcí dělají jen Češi. To je tak když někdo nevidí dál než na konec své zahrady, pokud ji má. Jinak je to ještě kratší vzdálenost.
A ještě k tomu je všechno, co děláme jinak, špatně.
My dojídáme taky, uleželej salát (v ledničce) je lepší než čerstvej, ze studenejch řízků taky ještě nikdo neonemocněl. A každej si vezme,když má hlad (když má manžel hlad na oběd, já mívám tak tři hodiny po snídani), netřeba dělat kompromisy.
Salátu dělám opravdu jen na Štědrý den. Možná trošku zbyde na ráno pro mlsouny. Ale jinak nesnáším dojídání třeba další 2 dny. Maso na 25. prosince si naložím už den předem, takže žádné dlouhé postávání u plotny mě, fakt, nečeká.
Omyl, to nejsou zbytky. Děláme tpho víc zcela záměrně, abychom měli co mlsat i další dny.
Souhlasím.
Já miluji dojídání mírně okoralých chlebíčků na Nový rok. Vždy si nějaký schovám do bezpečného úkrytu před mlsným mužem.
Miluji chlebíčky druhý den ráno z ledničky. Přes talíř používám fólii, takže okoralé nejsou. Jen se všechny chutě propojí dohromady a tak nemají chybu. Veku jemně potřu máslem, aby se do ní nevpil salát a veka nebyla rozmočená. No, prostě mňamka.
Náhodou, pisatel neví co je dobré.
Studená porce kapra druhý den, to miluju snad víc, než toho ke Štědrovečerní večeři.
Tento článek psal někdo na drogach
Přece to neevyhodim
Kdo tyto stupidní články vymýšlí ?