1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

Je zajímavé ale nic co by člověk nevěděl, že Vám dají jak píší 70% slevy a přesto na tom musejí vydělat i s touto slevou ! Pokud se logicky člověk nad tím zamyslí, tak to zboží musí být v nákupu za úplně jiné peníze a musejí na tom zbojí rejžovat obrovské peníze......normální zloději !

45
Před 3 měsíci
Petr Vlach

Takový kupecký příklad. Něčeho koupíte 1000 ks za 100 (to je za 100.000) a prodáváte to za 150. Už jste prodal 900 ks (to je tržba 135.000). Tak těch zbylých 100 ks prodáte po 60 (to je 30% původní prodejní ceny) a utržíte dalších 6.000 a uvolníte si sklad apod. Složité?

24
Před 3 měsíci

A když ta sekačka/bruska/pila z Lidlu bude potřebovat servis, tak půjdou lidi kam? Když na to není žádný servis? Hlavně že EU řeší výkon vysavačů a podobné nesmysly. Ale že se tady prodávají tuny nářadí, které se po pár letech vyhodí do kontejneru, to EU nezajímá...

32
Před 3 měsíci
Marek Dvořák

Vyhodí a počkají na další slevy. Jak jinak.

3
Před 3 měsíci

Další depresivní levně postavená korporátní nadnárodní krabice obklopená parkovištěm, která ničí města a způsobuje, že všechna předměstí vypadají depresivně stejně.

7
Před 3 měsíci

Zapomněli v článku napsat, že parkoviště je bezplatné na dvě hodiny. Nicméně asi je to jedno, protože zatím na něm nejsou žádné závory. Při vjezdu na parkoviště mě zastavila slečna v reflexní cestě a lámanou češtinou mi rekla, že parkování je na dvě hodiny zdarma a od 2.1. bude otevřený outlet Lidl. Dala mi parkovací hodiny. Nicméně já tam byla kvůli Rossmann drogerii a Actionu. Bude tam narvano jako pokaždé, když jsou někde nějaké velké slevy. Ani to nechci vidět.

2
Před 3 měsíci
Martinka Jankova

V klidu, my se snažili dostat do lékárny a Penny. Takové davové šílenství jsem ještě neviděla. Lidi to rvali do kufrů combíků i na zadní sedadla. Fronta od 5.30 a to se tam dámy i servaly 🤦. Budeme asi muset jezdit pro potraviny do Glóbu než to skončí.

2
Zobrazit dalších 6 reakcí
Před 3 měsíci

Bebechy , které tam leží cely rok .

Teď to slevní a lidé hurá koupim to ikdyž to nepotřebuji tak nutnĕ.

No což když je to taková sleva!

Pak se divte , že jsme odpadem Evropy.

14
Před 3 měsíciUpraveno
Blanka Krokerová

Souhlasím s Vámi. A také si myslím, že k nám vozí zboží co se třeba v Německu a nebo jinde neprodá.

12
Před 3 měsíci

pěkný PR článek....no a když si to představím, tak to bude totální peklo - zbytky z Lidlu

6
Před 3 měsíci

A teď natěšený český národ hrrr urvat co nejvíc ať mi má doma co ležet, hlavně když to bylo tak levné. No nekup to, když je sleva 70%. Hlavně podpořit německý kapitál a konzum lidské nenažranosti

7
Před 3 měsíci

Nevím proč to zas otevřeli v Praze . Proč to neotevřou v nějakém menším městě. Třeba ČB, Plzeň atd......

11
Před 3 měsíci
Jaroslav Kraml

To je prosté, taková prodejna má smysl jen ve městě 🙂😄

4
Před 3 měsíci

Foto z 6 hodiny ráno, jinde je vidět stáda lidí s vozíkama ve 2 hodinove frontě na kasu. Děkuji, nechci.

4
Před 3 měsíci

Mohli to s těmi slevami prodávat na e-shopu a ne jen pro Pražské a blízké okolí.Škoda

11
Před 3 měsíci
Gabka Čapková

Lidl aušus ani zadarmo, to se má rozdávat k jejich pečivu jako odškodnění 😄

22
Zobrazit další 3 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt