1600/1600Zbývá 1600 znaků

To je zajímavé, u nás na sídlišti před časem bylo na kontejnerech na oděvy vyznačeno, že se tam můžou dávat i roztrhané věci, že se z nich dělají koberečky apod. Teď tam je označeno, že se tam mají dávat jen nepoškozené oděvy. Tak jsem zvědavá, jestli se to zase změní. Taky je mi líto dávat málo poškozené oděvy do komunálního odpadu, zabírají hodně místa.

16
Před 29 dny

Abych naší obci nezvyšoval výše popsané náklad tak rád bych zde nabídl a snad i věnoval komusi potřebnému své delší čas nošené bavlněné kalhůtky od pyžámka, jejichž rozkrok vpředu je překrásně zdoben flíčky, které zde tvoří nádhernou mozaiku s tmavšími okraji k jejímuž vzniku přispěla a potvrdila se tak na nich letitá a známá pravda, že poslední kapka patří do kalhot.

A dokonce na protější, opačné straně nejsou poskvrněny od zbytků hnědých výměšků, neboť již před časem, patrně určitým přepětím této části nočního oděvu zde ve švu praskla nit, která obě půlky této látkové části držela pohromadě, a vytvořila zde dostatečný otvor, díky němuž při výkonu velké hygienické potřeby není nutno je svlékat, či stahovat, čímž poskytují určitý komfort nezdržovat se svlékáním a i takto odět může člověk pohodlně tento úkon provést.

Pokud by někdo měl zájem, ozvěte se dříve, než budu nucen je dáti do chystaného povinného sběru textilu.

11
Před 27 dny
Karel Martinec

pokud tam máte tzv vrstevnice můžete to prodat jako umělecké dílo

Před 29 dny

Díky našemu prozíravému obecnímu zastupitelstvu k nám dosud nedorazila tato novota, navíc za stejný poplatek snížili frekvenci vývozu komunálního odpadu. To je ten správný přístup !

7

Mně jen napadlo, co vlastně máme dávat do plechových popelnic u domu, když na všechen odpad jsou různě barevné popelnice na sklo, plast, hadry, papír, a hnědé popelnice na bio nesnezene jídlo, slupky od banánu atd. Jenom smrad a bordilek.

7
Před 27 dny

Hlavně že se psalo, že nejsou vůbec kapacity na likvidaci tohoto oblečení

1
Před 27 dny

"Staré oblečení už nepůjde házet do černých popelnic"... byl jsem to teď schválně zkusit a stále to jde.

7
Před 26 dny

On jeste nekdo tridi odpady, nebyl to uz dlouho vyvraceny ekonomicky i ekologicky nesmysl?

Před 29 dny

Musíme se snažit, rozpočet miliardové ztráty.

5
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt