Nic podobného nedělejte. Vejce jsou nechutná, vhodná pouze na pečení.
Jsou k dostání čerstvá a to celoročně.
S nakládáním vajec jsme skončili někdy v šedesátých, či sedmdesátých letech minulého století.
Vejce nemrazit. Zmražením se z vejce stává mazlavá nechutná hmota.
Dbejte také na to, aby se vejce při cestě domů z obchodu příliš nezahřála – mohla by se orosit a začít plesnivět. Tak toho se nebojte. Nic podobného nenastane, pokud má vejce nepoškozenou skořápku.
Pro autorku, EU tento měsíc schválila, že s vejci lze manipulovat do teploty 25 stupňů.
Má někdo zkušenost s nakládánm do vápeněho roztoku???
Naprosto toto ignorujte. Vejce jsou nechutná a jsou vhodná pouze na pečení. Dnes jsou vejce k dostání celoročně. Klidně si počkejte, až budou někde v akci.