1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 dny

Nic podobného nedělejte. Vejce jsou nechutná, vhodná pouze na pečení.

Jsou k dostání čerstvá a to celoročně.

S nakládáním vajec jsme skončili někdy v šedesátých, či sedmdesátých letech minulého století.

Vejce nemrazit. Zmražením se z vejce stává mazlavá nechutná hmota.

Dbejte také na to, aby se vejce při cestě domů z obchodu příliš nezahřála – mohla by se orosit a začít plesnivět. Tak toho se nebojte. Nic podobného nenastane, pokud má vejce nepoškozenou skořápku.

Pro autorku, EU tento měsíc schválila, že s vejci lze manipulovat do teploty 25 stupňů.

Před 5 dny

Má někdo zkušenost s nakládánm do vápeněho roztoku???

Před 5 dny
Adam Burda

Naprosto toto ignorujte. Vejce jsou nechutná a jsou vhodná pouze na pečení. Dnes jsou vejce k dostání celoročně. Klidně si počkejte, až budou někde v akci.

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt