1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 26 dnyUpraveno

U nás v Albertu je to tak, že ještě pokladní ke své práci hlídá zákazníky, protože si některé věci účtují po menších kusech např. rohlíky apod.

20
Před 26 dny
Dagmar Pecenkova

Jo, a kontrolní váhu na odložené zboží si kupující, který chce šidit, zkalibruje na požadovanou váhu co.

To je matroš.

19
Před 25 dny

U nás toto praktikují v Lidlu. Je to běs. Doma si to tyto řetězce nedovolí.

6
Před 24 dny
Ivona Metelová

Souhlasím, u nás v Lidlu je 6 samoobslužných pokladen a vypomáhá paní od běžné pokladny...pak se čeká a není pravda, že to je v méně exponovaných časech... Lidl v poslední době děs a běs

4
Zobrazit další reakci
Před 26 dny

Nemám nic proti zákazníkům, kteří chtějí využít samoobslužné pokladny. Ale... ona samoobslužná pokladna není samoobslužná, když budu chtít jen třeba jedno pivo. A to nemluvím o tom hledat v systému pečivo nebo zeleninu.... Horor! Rozhodně by měla mít prioritu klasická pokladna.

37
Před 24 dny
Miroslav Měhýž

Jedno pivo se kupuje tak, že se naskenuje čárový kód na plechovce nebo etiketě.l a pokračuje se k platbě. Podobně s jedním nanukem, jednou čokoládou...

7
Před 27 dny

Tuhle situaci vídím dost často, příjdete k pokladně a tam nikdo není, ono totíž ta paní u pokladny musí jít vybalovat zboží a ukládat do regálů a pak zase přiběhne k pokladně a zaúčtuje a inkasuje platbu a ihned po té běží zase k tomu vybalování zboží. Ty obchodní řetězce už neví jak ušetřit na lidech a ty holky tam fakt musí kolikát běhat...a samoobslužné pokladny mají nahradit část zaměstnanců, zdražujeme a je třeba šetřit a proto se investuje do samoobslužných pokladen protože jsou majetkem obchodu. Já osobně k takovým pokladnám nechodím, jdu tam kde je obsluha.

83
Před 26 dny
Petr Němec

Je tragédie,že někteří zákazníci se ještě majitelů marketů zastávají a neuvědomují si,že se ocitli dobrovolně v roli hloupých zmanipulovaných ovcí.

34
Před 25 dny

Rád platím u automatucké pokladně .Ale vadi mi 2veci u některých pokladen nejde platit penězmi pouze kartou a druha koupím si nealko pivo a musí mi přijit prodavačka odblokovat

2
Před 25 dny

V kterém obchodě se tohle děje? Čas od času nakupují asi ve třech obchodech a vždy je tam personalu dost někdy se motají mezi regalia zavazi nakupujícím . U samoobslužných pokladen je vždy jeden az dva lidé z personalu jenom proto aby ověřili věk při nákupu alkoholu a to je dobre

6
Před 25 dnyUpraveno
Ivo Chudoba

Pardon, ale napsat, že se personál obchodu "motá a zavází nakupujícím" je .....- hodně přízemní argumentace. S takovouto (argumentací) Vás typuji na "kravaťáka co do teď nevzal šroubovák do ruky". A pokud máte to štěstí a ve Vašich obchodech mají tak "osvíceného" manažera, že si dokáže obhájit odpovídající počet zaměstnanců máte vyhráno. Tam kde já chodím nakupovat (Lidl, Albert) to je přesně naopak! Lidl - pokladní z první kasy odbíhá obsluhuje i ty samoobslužné a Albert!!! tam dokonce pracovník na informacích(řešení reklamací, prodej tabáku, tisku) obsluhuje Sazka terminál, do toho má z boku pokladnu (původně určenou "na do 10-ti položek), plus běhá řešit (obsluhovat) ty samoobslužné, dále problémy a storna na běžných pokladnách a cituji, "aby se nenudily" odbíhají do zázení řešit "automatický" výkup lahví!! Jo a cestou zpět sbírají košiky od pokladen. Ještě máte ten pocit, že je jich dost a montají se a zavázejí???!!

10
Před 26 dny

Chodím Kaufland, Tesco, Lidl, Globus a nikdy jsem se nesetkala s tím, že by pokladní odbíhala k samoobslužným pokladnám, vždycky tam mají obsluhu, zvlášť. Miluju samoobslužné pokladny.

24
Před 26 dny
Alena Puláková

Možná v hypermarketech v Praze, ale mimo Prahu v supermarketech musí být k ruce pokladní.

6
Před 24 dny

Já nevím, ale kdybych měl kvůli takovým ptákovinám zuřit, tak mě dávno kleplo.

3

Tohle odbíhání dělá Lidl. A někdy i klasickou pokladnu zavřou a musíte k samoobslužné. Jenže před zavíračkou už funguje jen jedna, ostatní mají uzavřenou a spočítanou tržbu, aby zaměstnanci mohli co nejdříve domů.

7
Před 25 dny
Karel Stržanovský

Nic nemusíte, stačí trvat na svém, nebo nechat nákup a odejít. Kdyby na to lidi měli koule ,tak se nic takového neděje.

5
Před 26 dny

Samoobslužnou nikdy! hlavně, když kupujete alkohol. Ta samoobslužka nerozezná, kolik má nakupující roků a nepustí člověka dál, dokud to nepotvrdí živá pokladní.... A tak místo abych si čas ušetřila, promrhala jsem ho nejen já, ale i nakupující u živé pokladní, která musela potvrdit při koupi vína, že je mi víc jak 18... (je mi 63 🙂 )

11
Před 25 dny
Marie Wolfová

To bych ještě pochopila, i s plastovou věrnostní kartou, ale pokud mám zákaznickou kartu v mobilní aplikaci, kde při registraci zadávám datum narození, tak to mi hlava nebere.

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt