1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 24 dny

Migrénou jsem trpěla vic jak půlku života, tak vim o čem je řeč a přeju lidem s tímto postižením lék, který pomůže aby mohli žít normální život.

8
Před 24 dny
Daniela Langová

Co pomohlo?

1
Zobrazit další reakci
Před 20 dny

Už léta jsou na trhu chytré léky,tkzv.Triptany.

Píse mi ho neurolog.

Před 24 dny

Byla jsem na biologické léčbě, protože jsem měla migrény 30 dní v měsíci. Biologická léčba je relativně nový způsob léčby, o kterém se stále neví, jaké může mít dlouhodobé dopady na tělo. Proto jsem začala hledat jiné možnosti a dostala jsem se k Medical Medium a Anthonyho Williamse. Díky jeho přístupu ke stravě jsem mohla s biologickou léčbou skončit a dnes mám migrénu maximálně jednou za rok. Dnes žádnou léčbu ani nic podobného nemám. Stravuji se podle Medical medium. Už rok si nemusím píchat injekce, a to je pro mě obrovská úleva.

Lékaři tvrdí, že migréna se vyléčit nedá, ale moje zkušenost říká něco jiného. Pokud někdo trpí silnými migrénami tak, jako jsem trpěla já, existuje cesta ven. A já jsem živým důkazem, že to jde.

1
Před 24 dny

Roky mi pomáhá oranžová pilulka apoibobrufenu, a ten mám v podstatě i na teploty a na vše... univerzální , funkční pilulka...🙂.... nic jiného mi žaludek nebere..... každopádně pokud by mi něco pomohlo okamžitě bez zkaženého dne, uvítala bych to 🙂

Před 24 dny

Mám biologickou léčbu a tři roky bez jediné

Před 24 dny
Jitka Kubišová

Bojuji s migrénou od dětství, ale protože mám "jen" 3-4 zachvaty do měsíce, nemám na biologickou léčbu nárok.

1
Zobrazit dalších 9 reakcí
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt