1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 12 dny

Napíšete někdy, že něco zlevnite? Samá negativa, pak to zde tak vypadá. 👎

6
Před 13 dny

Plíživý růst?To jste pobavili.Je to plíživo-skokové.

45
Před 12 dny

Ja jenom nerozumim tomu, proc porad najmy! Zadne naklady navic bytak nema Elektrnu a sluzby si platime samy, panelaky jsou stary desitky let a nikdo s nima nic nedela..nikdy tu nikoho nevidime..hlava mi to nebere...

13
Alena Brozova

Mně teď pronajímatel napsal, že mu za 2 rok stouply výdaje... a zdražil o další 2 tisíce.... nechápu... elektřinu, služby v domě (úklid atd.), vodu, plyn si vše platím sama na zálohách... Dle mě nenažranost, pro zvelebení bytu za 2 roky nehrábl prstem.

2
Před 11 dny

Jasněěě přidali mi 3 stovky tak to zvládám levou zadní. Horší to budou mít naši drazí politici. Ti budou mít navíc jen zhruba 7 tisíc! Jak to zvládnou oni chudáčci, to tedy nevím.

5

Papírové InKarty už léta neexistují, jsou buď plastové nebo virtuální. Ale papír a plast, obojí je od "P".

Před 12 dny

Jen s trochou nadsázky to vypadá,že bydlet budou hlavně ti,co nepracují,protože za ty nájem platí stát.A ti hloupí,co pracují,si musí vybrat.Buď budou jíst,nebo bydlet....

27
Před 13 dny

Vždy se stejně pořád zdražuje každý týden když jdu nakoupit je něco dražší.

49
Před 12 dny
Dagmar Pruchova

Dnes salatova okurka v Penny o 5 Kc drazsi nez minuly tyden ( bez akce).

6
Před 12 dny

Prohnilá pět demolice přivedla všechny Čechy do krachu. Hlavně že je na cizince a pro neziskovky za práva Barmských žen. České ženy samoživitelky půjdou pod most. A pak si za tu skvělou ( práci ) ještě nestydatě přidají platy. Hnus fialovej , velebnosti jdu blejt.

14
Před 12 dny

Prý plíživý nástup. Dovolte, abych se zasmál. Dnes jsem nakupoval v Bille a to jsem čuměl, Minulý týden nákup za 2450 a nyní 3328 kč! Podotýkám, že kupuji pořád jedno a to samé jak jsme s ženou navyklí. Jen tak dál😢.

20
Před 10 dny

Vražedná kombinace spolu se zvysujicimi daněmi, poplatky, příplatky, energiemi a nájmy. Ale může nás hřát jistota, že máme zbraně a výstroj na válku.

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt