Tyhle doplňky stravy jsou k prdu - jen nástroj na tahání peněz. Nikdo nekontroluje jejich účinnost, jen zdravotní nezávadnost. Nevyhazujte za to peníze.
Užívala jsem Berberin 4 měsíce, ale zhubnout se po něm nedá… Přínos pro zdraví?? No, nevim teda… Zase jen tahání peněz z lidi…
Tento článek ( nebo je jen podobný, nevím ) dnes vidím již poněkolikáté. Je to jen neseriózní reklama na doplněk stravy Berberin. Musím říct, že pisatel článku nikdy Berberin nezkusil, ( já ano ) proto neví, že na hubnutí vůbec neůčinkuje. Říkala jsem si, že to chce možná čas, tak jsem užívala Berberin tři měsíce. Nezhubla jsem a chuť k jídlu se mi také nesnížila ani o trošku. Po těchto článcích se určitě hodně zvedl prodej Berberinu, protože lidé s nadváhou ( jako třeba já ) si to přečtou a hned si ho běží koupit. Už dávno nevěřím reklamám na zázračné hubnoucí tablety, ale tento článek na první pohled nevypadá jako reklama, což lidi zmate.
Koupila jsem si 2 piksly, držela mírnou dietu a nezhubla téměř nic.S ozempicem nelze srovnávat.
Rika se ze po Ozempicu padaji vlasy a pri zastavení léčby se kila vrací akorát.
To je blbost. Vůbec se po tom nehubne a chuť na sladké také nemizí. Je to nesmysl. Říkala to i doktorka.
To je ale omyl,on není na hubnutí.Berberin mají používat lidé která trápí Diabetes Melitus.Ta látka stimuluje Pankreas který chrlí více INZULINU.
Lidi já vám všem dám radu za darmo.!!!! Prostě nežerte a hybejte se.😉😉To je vše....
Taky vam dam jednu radu a zadarmo. Nedoporucujte nezrat. Za prve lidi nezerou a za druhe je to blbe. Jist se ma pravidelne,vyvazene. Obzvlast pokud k tomu clovek sportuje. Nezranim telo zpomali metabolismus. Takze vse blbe.
Berberin tedy na hubnutí není ani náhodou, vlastní zkušenost
Všechny doplňky stravy jsou jeden podvod,shodli se na tom i lékaři. 🙂
též jsem berberin 6měsícu a výsledek :vysoký tlak , zavodnění o hubnutí ani náhodou