1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 měsíci

Opětovné zašroubování tohoto víčka je někdy téměř nemožné. Nikdy dříve jsem nevyhodili plastovou láhev bez víčka,vždy jsem ji zmačkla a zašroubovala. Je vidět jakými kravinami se vedení EU zabývá,místo řešení skutečných problémů.

22
Před 2 měsíci
Eva Hlaváčová

Pokud jste víčko nedala do nějaké sbírky... Pak obchodníkům s použitými plasty tento materiál chyběl A proto to nařízení EU. Ekologie je jen zástěrka...

3
Před 2 měsíci

Já na tuhle blbost na protest kašlu a víčko utrhnu

Před 2 měsíci

Celé tohle je absolutní nesmysl, víčko po otevření lahve vždy odtrhnu a zbytky plastu zastřihnu. Prostě paskvil z EU která pouze vymýšlí nesmysly.

14
Před 2 měsíci

Základní problém třídění. Proč se sbíraly víčka? Protože to třídění zjednodušovalo. Víčko není z PET. Třídí se jinak. Zatímco z PET uděláte znovu vlákno či granulát pro další výrobu třeba R-PET, tak z recyklovaných víček se dělají třeba sloupky, ploty atd...

Takhle je na recyklaci potřeba více lidí.

Před 2 měsíci

Vážně to funguje??😂😂 Tak si kupte petku na benzínce,vlezte do auta a zkuste se za jízdy napít a vše co jste tady dělali tak dělejte za jízdy myslím že brzy skončíte v nějakým příkopě 😂😂😂😂. A v lepším případě se polejete...😂

3
Před 2 měsíci

Neznám jediného člověka, který by víčka neodtrhával - každému vadí. Za mě a mé okolí ZRUŠIT!!!

18
Před 2 měsíci
Vlastimil Dobeš

Problém nastává při zašroubování víčka.Většinou přes závit.

16
Zobrazit další reakci
Před 2 měsíci

Nikdy jsem nepotkal nikoho, kdo by víčka házel někam jinam než lahev. Tuhle stupiditu musel vymyslet někdo kdo nikdy v životě nepoužil pet lahev.

Před 2 měsíci

Větší hovadinu chytré hlavy nemohly vymyslet. Víčka zatěžují životní prostředí? A co takové jednorázové pleny?

3
Před 2 měsíci

Tak mi to snažení Evropy v rámci světa připomíná restauraci s jedinou místností, kde je sedm stolů kuřáckých a tři nekuřácké. ZbB 🐟

1
Před 2 měsíci

To mohl vymyslet jen Bruselský blbec , proto na protest zásadně každé trham ať jsi trhnou

3
Před 2 měsíci
Josef Mikeš

Ano kašlu na EU a víčko taky utrhnu

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt