Nepište kraviny a radši napište o broucích, co nám chce servírovat EU.
90% moderních výmyslů, jako rýže v sáčcích, instantní polévky v pytlíku, hotová jídla jen k ohřátí apod. jsou jen taháním peněz z kapes líných spotřebitelů dát si trošku práce s přípravou jídla. Moje matka mne to naučila, mladí to už moc nedodržují... Ale na každého dojde!
Vážené Kupi.cz. Kdybyste mi laskavě vysvětlili, kde se ty bakterie ve špagetách vezmou, když je předtím cca 8 - 15 minut vařím při teplotě nad 100 stupňů.
Je mi jasné, že cíleně zamlčujete informaci, že otrava může nastat pouze u nedostatečně tepelně zpracovaných těstovin.
Ale teoreticky je možný úplně všechno ,,ale prakticky se to ještě nikomu nestalo ,,!!!!!!!!!!!
No když nepočítám dny od vaření.. ono jestli to nebude těmi 5ti dny bez chladu,na teple.. to už museli mít i jinou chuť..
Takových článků vymyslím za den 10 Hlavně, že se to čte
Jim rýži čtvrtý den a pořád nic