1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 15 dny

Nepište kraviny a radši napište o broucích, co nám chce servírovat EU.

2
Před 18 dny

90% moderních výmyslů, jako rýže v sáčcích, instantní polévky v pytlíku, hotová jídla jen k ohřátí apod. jsou jen taháním peněz z kapes líných spotřebitelů dát si trošku práce s přípravou jídla. Moje matka mne to naučila, mladí to už moc nedodržují... Ale na každého dojde!

9
Před 17 dny

Vážené Kupi.cz. Kdybyste mi laskavě vysvětlili, kde se ty bakterie ve špagetách vezmou, když je předtím cca 8 - 15 minut vařím při teplotě nad 100 stupňů.

Je mi jasné, že cíleně zamlčujete informaci, že otrava může nastat pouze u nedostatečně tepelně zpracovaných těstovin.

2
Před 17 dny
Zdeněk Rozsypal

Ale teoreticky je možný úplně všechno ,,ale prakticky se to ještě nikomu nestalo ,,!!!!!!!!!!!

2
Zobrazit další reakci
Před 16 dny

No když nepočítám dny od vaření.. ono jestli to nebude těmi 5ti dny bez chladu,na teple.. to už museli mít i jinou chuť..

Před 15 dny

Takových článků vymyslím za den 10 Hlavně, že se to čte

Před 17 dny

Jim rýži čtvrtý den a pořád nic

2
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt