Dočetl jsem po Burger hranolky a tím to pro mě zvadlo. Patnáctý koncept v patách Mekáče. Mekáč jednou měsíčně a jinak si dám raději normální zdravé jídlo než velkou porci hranolek. Snad nebudeme jak v USA - ty kulatí zákazníci těžko se valící dovnitř a ještě hůř ven 🙁
Pane Libore, pred pul stoletim jsem mela "svatek", kdyz mi na talir spadnuly harnolky. Osobne je o tech nekolik desetileti pozdeji odmitam. Doma si uvarim brambory, ktere pak na panvicce prozenu na maslicku s cibulkou nebo bez a pochutnam si. Osobne ani burger nemusim. Teleci maso si obas dam, ale neprehanim to s cervenym masem. Radeji s nasim hafanem se podelim o jeho varene kruti bez soli.
Ještě nám chybí trojúhelníkové burgery.
Děkuji, nechci. Dršťková polévka a čerstvý křupavý rohlík, to by mě oslovilo.
A bude to zdravější
Slibuji velké porce nakonec to bude vypadat já ve Státech sociálně slabších obyvatelé se krmí a kynout před 20 lety v Americe jsem vyděl tolik tlustých lidí .Dnes je to i v Česku.Ti nejtlustší chodili do bufetu a za cenu několika málo dolarů mohli žrát kolik chěli. A také potom podle toho vypadali.Vsem takovým přeji dobrou chuť.
No tady je napsáno "zdraveho občerstvení". Ale máte pravdu i zdravého se lze přežrat. A když si neohlídáte to, co spucujete a to, co pak spálíte, tak ani to zdravé nepomůže. Zelí s trochou mrkve a sojovou majonézou s plátkem avokáda za 200 Kč v kelímku-nic pro mne.
Když se chci někde najíst,zajdu do normální restaurace.
V Mekáči jsem byl naposled za kovidu,když jsem při jízdě na kole dostal hlad a všude měli zavřeno.V KFC jsem byl asi před 15 lety,ty ostatní ani neznám😄
Češi byli hladoví po stravování v typech tohoto občerstvení...Nadšení vydrželo dlouho, ale čím dál více lidí touží po "normální" české stravě...🙂 Hodně restaurací zaniklo z pochopitelných důvodů a ti současní provozovatelé mají co dělat, aby za současných podmínek udrželi chod...Lehké podnikání to rozhodně není. Máme , co jsme chtěli 🙂
Jestli to budou ty zdravé nic, umazané na tácku za 250Kč, děkuji nechci. Nejsem příznivec těchto jídelen za pochodu, kvanta smaženého, mletého a zmraženého, potom znovu rozmraženého blivajzu ve sladké buchtě. S gastronomií tohle nemá nic společného, zvláště, když to poletí třeba 3tis km letadlem.
To si raději dám někde jídlo v klidu, třeba i uvidím jak ho připravují.
A co tedy nabízí to nové DD ?
Obří porce zdravého jídla...
Kdo tady potřebuje obří porce jídla, vždyť jsme jeden z nejvyžranějších národů.
Rozumné by bylo kdyby restaurace vařili do měny do 100 Kč a ne tuto drahotu.
A co chce v dnešní době vařit za 100 kč ?