1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

A hlavně jak obchodníci všech zemí (spojte se!😁) se smrtelně vážnou tváří ústy politiků obvinili za nedostatek másla (mléka)ubohé krávy, včetně Milky. Znalí věci věděli už od začátku této každoročně organizované a koordinované loupeže obchodníků , že v lednu nastane převis nabídky a spotřeba másla a vajec se vykryje v pohodovém valčíkovém tempu. Těšme se, kdo opět vymyslí lepší důvod, se kterými se budou potýkat před Vánocemi naše ubohé kravky, politici, slepice ... 😂

Hlavně neskákejme na lep obchodníkům, že zrovna před Vánocemi jsou vždycky na potvoru nečekané problémy s úrodou, produkcí mléka, masa a jinými Božími ranami.

Tak zase za rok!

2
Před 1 měsícem

Takže stračeny začaly dojit více mléka o vyšší tučnosti a ceny másla klesají. A pak že si z nás řetězce dělají joudy, kdepak, krávy za to můžou! Asi na tom něco bude, že je chtějí zrušit - ty krávy, myslím -když dělají takové zmatky. Ještě před 14 dny jsem se smála máslu za 89,90 (Jihočeské, Madeta) a dnes můžu mít za cca 50,-. Mají nás fakt za joudy.

9
Před 1 měsícem

A to bylo v prosinci humbuku kvůli máslu.

5
Před 1 měsícem

Pro mě je to velice jednoduché. Pokud máslo nebude pod 30 Kč za čtvrtku, nebudu ho kupovat. K mé potřebě se dá nahradit levnějšími výrobky. Jen pro úplnost. Drahé máslo jsem nekoupil už třičtvrtě roku. Prostě ho za ty peníze nepotřebuji. Věřte, že kdyby to tak udělali skoro všichni, tak už je za 25 Kč.

7
Před 1 měsícem

Nevšimla jsem si, že by máslo, které používáme, bylo levnější. Jen aby ty zlevněné značky másel neměly z másla společný jen název. 125 gramů másla Madety za 50.- Kč jako slevu nepovažuji. Jinak vánoční kolekce měly slušný propad ceny 🙂

4
Před 1 měsícem

Hlavně že to nejsou kartelové dohody ani navyšování prodejců,můžou za to krávy ,od 25 ledna už začli dávat tučnější mléko🤓

11
Před 1 měsícem

Pozooor! Na svetovych trzich cerstve maslo opet lehce podrazilo! Expert nejsem,pouhy zakaznik.

2
Před 1 měsícem

Mě už je to jedno,já ho kupovat nebudu.To co se děje je tragedie.

1
Před 1 měsícem

S tím by se mělo " něco dělat".😁

Před 1 měsícem

U nás za 98.

1
Před 1 měsícem
Josef Sebak

Oprava 99kč

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt