1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 28 dny

V Tescu jsem po zavedení Clubcard přestal nakupovat. Všichni konkurenti dokáží nabídnout totéž i bez aplikace! Možná ne v tak širokém sortimentu, ale mne zajímají potraviny!

7
Před 29 dny

Tesco Chotěboř.Včera,Kalhoty neoznačené cenovkou a hned vedle vysí sleva 30%.Jdu na informace.Cena je 800,- kč,ale prodavačka neví zda je už po slevě.O 2 min déle,to není sleva na kalhoty,ale na kalhotky.Tak asi neumím číst a proč to vysí u pánských kalhot.Na hodinu bych jí propustil.

2
Před 25 dny
Jaromír Fousek

S vaším pravopisem si hrajete na někoho, kdo by někoho propustil?

Před 29 dny

Již několik let nakupuji v Tescu on line a jsem členem Clubcard. Vyhovuje mně to, protože jsem imobilní a nákup mně kurýr přiveze až domů. Ovšem mnohé výhody vyplývající z členství v Clubcad se na mé nákupy nevztahují, protože nakupuji "on line". Proč, když jsem opravdu věrný zákazník? Nakupuji každý týden a využívám celý sortiment. Sbírat body nemůžu, i když jsou vyjádřeny na každé mé faktuře. Je pravda, že jednou za čas je mně přiznán bonus - nějaká částka v Kč, o kterou mám nákup levnějí. Otázka bodů se tímto nevztahuje na všechny zákazníky - proč jsme méně žádaní, když jsme opravdu věrní!

3
Před 28 dny
Eva Hulanová

Je to diskriminace. Tak jsou na tom i ti, co mají „jen“ plastovou kartičku.

5
Před 29 dny

Kdyby radši zavedli elektronické účtenky v aplikaci (samozřejmě s možností "tisk vypnout/zapnout"). Komu se chce neustále číst ty jejich tištěné dlouhé "elaboráty" o všech odečtených slevách a použitých poukázkách...

1
Před 29 dnyUpraveno

Hrozně zábavné-klikněte pro odhalení vašich extra kupónů. Už jsem klikla několikrát a vždy vyskočí cedulka Operace se nezdařila,zkuste to později. Jééééé,to je psina.

5
Před 29 dny

Kdyby radši zrušily tu přitroublou reklamu na clubkard.

4
Před 26 dny
Karel Fabis

Ta reklama je absolutní propadák, mám na ni alergii a nechápu, že Tesco za takovou ptákovinu, kde se zmítá divná osoba, vůbec zaplatilo. To zřejmě tvůrcům došly inspirace.

1
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt