1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 15 dny

i když mám garáž, tak při výjezdu a parkování venku delší dobu používám opakovaně sprej a kamarád zase pevné wc bloky, které se zavěšují do mísy. obojí zatím funguje.

Před 15 dny
Pepča Šilhan

WC blok, s Penny ten nejlevnější a funguje...

Před 16 dny

Kuličky do wc funguji , bydlím u lesa. No a potom na Alegru mají jed na kuny .

Před 15 dny

Nefunguje nic. Nebo všechno jen chvilku.

Před 15 dny
Ivan Dvořák

WC blok s Penny funguje ..nebo dejte malou chlorovou tabletu ..

Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 16 dny

Jedině garáž. Jsou velmi chytré a přizpůsobivé. Plašičky a různé spreje na kuny nefungují a je to jen vyhazování peněz oknem. Na vše si zvyknou a i když jednu vypudíte, přijde jiná. Sedím v obýváku a kuna na mne čučí přes sklo, jak je drzá a ví , že jí nedohoním. Jediné co zatím zafungovalo je, že do motoru dáváme ten dávkovací sprej na wc a stříkáme motor parfémy, které manželka dostává jako dárek a nevyhovují jí.

1
Před 13 dny

Ty nase chlupaty mrchy tady s nami porad bydli. Vyzkouseli jsme snad uplne vsechno. Jediny, co pomohlo na pul roku, byl bobek od medveda, jenze to se jen tak lehce nesezene. 🫣 Jinak se ale rika, ze kde kuna bydli, tam neskodi. To je sice pravda, co se tyce aut, do tech nasich fakt nechodi, zajimavy je, ze kdyz nekdo prijede na navstevu, tak jo. To teda na tu jednu noc pomuze ten sprej. Ale bydli v podhledu strechy, tam si vykutala obr diru a bydli tam. A to uz s ni bojujeme 7 let. 😡

Před 12 dny

Elektronické plašiče nefungovaly. Zabodovalo obyčejné rádio za 150 Kč. Dal jsem k tomu časový spínač a naladil stanici, kde bylo hodně mluveného slova (reklamy). Kuna byla za pár dní pryč.

Před 14 dny

Já použivám WC bloky min 3 ks v motorovém prostoru, k tomu UZ plašič a ještě světlo spinané pohybem, taky pod kapotou. Zatim jsem zaznamenal jen dílči pokusy něco sežrat.

Před 16 dny

Občas pokropte motor mužskou močí, kola, podběhy a prostor kolem auta. Zvířata si značkují svůj rajón močí. Také pomáhají kuličky do záchodu a naftalín.

2
Před 13 dny
Aron Tosz

pokud možno ne dva dny před plánovanou návštěvou servisu 🙂

Před 15 dny

Mimo WC bloků jsem použil dřevěný rám (cca 10 cm vysoký), potažený králičím pletivem, který zasunu pod motor. Kuna nemá ráda chodit po pletivu. Používánm na chatě. Zatím dobré.

Před 11 dny

Může být chráněná jakkoliv chytit ji neváhám . Ochranáři mně škodu nezaplatí a až bude zákon že zaplatí tak ať kouše . Tak ať si ji doma pěstují .

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt