1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

Bože, to jsou zase plky... "Zapomenu, jaká jablka jsem vzdal" je chyba nebo problém obchodu? 🤦‍♂️

2
Před 1 měsícem
Petr Faistauer

Vy musíte být na pokladně pokaždé velmi překvapen:-) "Hele, jabka, kde se tu berou? Jů, a tady je lahev rumu a deset piv, jejda!":-)

Před 1 měsícem

Stalo se mi to asi šestkrát nedávno v Lidlu, pokaždé mi naúčtovali o 5 Kč víc na podmáslí. Já to kupovala naschvál, ptž bylo v akci. Jenže kvůli 5 Kč si jim říkat nepůjdu, to mi přijde trapný. Nicméně pokud tím produkt prodají lépe a častěji než jindy, tak se jim to vlastně dost vyplatilo 🙂 A zvlášť, pokud nesedí ceny i u jiných položek. Pochybuju, že se někdo půjde handrkovat kvůli pětikoruně, většina nad tím mávne rukou.

6
Před 1 měsícem
Mišelína Šarlatová

A bylo to v akci nebo v apka-akci a nebo v akci pá-ne nebo so-ne? V Lídlu aby se p*ase vyznalo v cenách, a ještě je mají nad zbořím místo pod ním, jako normální obchody...

5
Zobrazit další reakci
Před 1 měsícem

Většinou se jedná o záměr jak prodat jiné dražší zboží nebo naúčtovat něco jiného. Naposledy přede mnou známá s malým dítětem. Starala se o dítě skládala nákup a najednou koukám a už má na účtu dražší zboží než si vzala. Prodavačka byla překvapená, když jsem jí na to upozornil a mrzutá že jí to nevyšlo.

V Německu se toto neděje a účty mají v pořádku.

1
Před 1 měsícem

V naší prodejně BILLA paní na kase markuje jakýkoliv druh chleba vždy jako ten nejdražší druh, ať si vezmu jakýkoliv. Cenovky v regálu s chleby mají asi schválně přeházené a matoucí. Paní vždy markuje ten nejdražší a když se ozvu, dělá ze mě pitomce... Asi je to taková hra 🙂 Ona je chudák tak jednoduchá, že mi přijde hloupé ji nějak buzerovat nebo si na ni stěžovat. Prostě pokud mi to nenamarkuje správně, tak jí ten chleba nechám na kase. Tedy nechávala jsem. Teď už pro chleba raději chodím jinam.

7
Před 1 měsícem

Moc se mi "líbí" jedna finta, kterou jsem viděl v Penny a Kauflandu. Na uvolněné místo po akčním zboží dají podobné neakční zboží, aniž by změnili červenou cenovku. A tak si místo balkánského sýra za 32,-Kč, nevěda, můžete koupit balkánský sýr za 54,- Kč.

Samozřejmě každý vidí, že přeháním, ten balkán byl samozřejmě za 53,90 Kč.

Jinak dost dobrá finta, ale položit na uvolněné místo po běžném rumu, Božkov Republika jakože za jeho cenu, to už je moc. Všiml jsem si toho. Přece vím, kolik stojí můj pitný režim.

4
Před 1 měsícem

To, že na regálu je jiná cena než je udaná např. v letáku, se mi často stává v prodejně BILLA na Barrandově. Když to poté nahlásím vedoucímu, tak to svede na obsluhu, která má na starosti dané produkty. Ale to je i jeden den po uvedení ceny ceny z letáku, navíc tam mají "elektronické štítky" a vedoucí by měl při otevření obchodu mít zkontrolováno, že je vše v pořádku. Např. V Kauflandu nastupují prodavači a ostatní personál do práce již v 05,30 hod. a obchod otevírá v 07,00 hod. Takže u Barrandovské BILLY to vidím buď na lenost nebo na to, jestli si to zákazník všimne a ozve se.

2
Před 1 měsícem

ČOI by konečně měla zasáhnout a dávat likvidační pokuty a to samé Banka a nasadit daně co mají v regálech stěch vyssích cen to řvali když chtěli hospodách dvojí ceny jídel pro Čechy nebo cizince a teď to neřeší

Před 1 měsícem

Zkuste se podívat v Kauflandu, co naši nenasytní prodejci udělali za týden s cenou sojových tyčinek, z 6,90 na dvojnásobek!! Tedy stejná písnička jako u vánočních kolekcí. A za 3 týdny se u stejného zboží objeví sleva 50% a už nákupy pofrčí. To samé Ledové kaštany-jednou 24,90 a pak ejhle 50% sleva na původních 12,90.

1
Před 1 měsícem

Nemusíte se bát, že by vás řetězce chtěly okrást:-) Povedená taškařice

Před 1 měsícem

Já si kontroluji účtenku ihned v obchodě,už jim nevěřím.

15
Před 1 měsícem
Jan Poustka

přesně já taky, často jsou tam cenové rozdíly

14
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt