Ten pekáč plný vajíček ... kolik by u nás asi stál?
Kolik by stála pekáč s husou ?
Dobré, máme rádi zapékané směsi ! Trochu jsem to upravil speciality vařím já : 1] dal jsem tam veký [větší množství] pórek na hrubo.2] zvolil jsem sýr It. Grana Padáno. 3] vejce jsem připravil na tenčí plátky a dal je do středu mezi vrstvy směsi.......a dále dle rozpisu
Hm, tož kde ste , slečínko novinářko, vyhrabala ten hit? Francouzský brambory po anglicku? Asi ste ani netahala kačera, když se to doma běžně dělalo.
To bych neřekla, ovšem každý je vaří jinak, u nás třeba nesmí chybět uzené
To máte:hrnec na vejce,hrnec na brambory,cedník,pánev,rendlík,zapékací miska...,celý sporák v permanenci...kdo pak umeje nádobí?
V 21. století myčka? :-D
Je to výborné, ale že by to byla jednoduchá příprava, to ani omylem, je to dost pracné.
v podstatě to jsou francouzské brambory - ovšem bez mouky, ale lehce zalité rozšlehaným vejcem v mléce. Méně kalorické.
Jednoduchou přípravu si představuji do 1/2 hod. celkem
To už je pro mě spíš oběd :-D
Rychlé?