1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 dnem

Ten pekáč plný vajíček ... kolik by u nás asi stál?

3
Před 8 hodinami
Vladimír Jirka

Kolik by stála pekáč s husou ?

Před 2 dnyUpraveno

Dobré, máme rádi zapékané směsi ! Trochu jsem to upravil speciality vařím já : 1] dal jsem tam veký [větší množství] pórek na hrubo.2] zvolil jsem sýr It. Grana Padáno. 3] vejce jsem připravil na tenčí plátky a dal je do středu mezi vrstvy směsi.......a dále dle rozpisu

13
Před 1 dnem

Hm, tož kde ste , slečínko novinářko, vyhrabala ten hit? Francouzský brambory po anglicku? Asi ste ani netahala kačera, když se to doma běžně dělalo.

5
Před 6 hodinami
Antonin Vyhlídal

To bych neřekla, ovšem každý je vaří jinak, u nás třeba nesmí chybět uzené

1
Před 18 hodinami

To máte:hrnec na vejce,hrnec na brambory,cedník,pánev,rendlík,zapékací miska...,celý sporák v permanenci...kdo pak umeje nádobí?

4
Munsterova Dana

V 21. století myčka? :-D

1
Před 1 dnem

Je to výborné, ale že by to byla jednoduchá příprava, to ani omylem, je to dost pracné.

5
Před 1 dnem
Viktorie Zimová

v podstatě to jsou francouzské brambory - ovšem bez mouky, ale lehce zalité rozšlehaným vejcem v mléce. Méně kalorické.

Jednoduchou přípravu si představuji do 1/2 hod. celkem

4
Zobrazit další 2 reakce

To už je pro mě spíš oběd :-D

2

Rychlé?

3
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt