1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 19 dnyUpraveno

Odborníci doporučují ? Kteří, konkrétně ? Když se na někoho odvoláváte, měla byste ho uvést. Něco jako, když uvádíte zdroj u převzatého textu. Ale jinak, spánek mi nic nenarušuje, kromě blafajících čoklů ze sousedství, takže určitě dělám všechno správně 🙂

3
Před 19 dny

Hned jak svléknu povlečení, zapnu knoflíky a zipy aby se do něj při praní nic nedostalo. Určitě bych ho neotáčela na ruby, měla bych pak pocit, že špína zůstává uvnitř.

7
Petra Boukalová

Otočit na ruby doporučuje přímo výrobce. Stejně jako teplotu 60°

Před 6 dny

Peru povlečení 1x do týdne vždy v pondělí,dávám na ruby,protože se mi pak i lépe převlékaji peřiny a každý večer před spaním dávám peřiny s polštářem na okno,ať ještě vyvětrane a nadynache,všem se pak lépe spí 🫶

Před 8 dny

Pokud se povlečení,obyčejné ručníky(ne froté),utěrky,po vyprání žehlí,stačí praní na 50 stupňů.

Když už novinář píše o praní tak by mělo být smysluplné . Odjakživa se prádlo namáčelo a to všeho druhu .

2

Zase blbosti. Proč někdo píše nesmyslné články, které jsou k ničemu?

2
Před 19 dnyUpraveno
Martina Viktorinová

Protože potřebuje, aby mu co nejvíc lidí přispělo do diskuze, že píše nesmyslné články 😄 Má z toho peníze. Já mu přispěji ráda, když chudák nic jiného, než smolit blbosti, neumí - beru to jako charitu 🙂

5
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt