Odborníci doporučují ? Kteří, konkrétně ? Když se na někoho odvoláváte, měla byste ho uvést. Něco jako, když uvádíte zdroj u převzatého textu. Ale jinak, spánek mi nic nenarušuje, kromě blafajících čoklů ze sousedství, takže určitě dělám všechno správně 🙂
Hned jak svléknu povlečení, zapnu knoflíky a zipy aby se do něj při praní nic nedostalo. Určitě bych ho neotáčela na ruby, měla bych pak pocit, že špína zůstává uvnitř.
Otočit na ruby doporučuje přímo výrobce. Stejně jako teplotu 60°
Peru povlečení 1x do týdne vždy v pondělí,dávám na ruby,protože se mi pak i lépe převlékaji peřiny a každý večer před spaním dávám peřiny s polštářem na okno,ať ještě vyvětrane a nadynache,všem se pak lépe spí 🫶
Pokud se povlečení,obyčejné ručníky(ne froté),utěrky,po vyprání žehlí,stačí praní na 50 stupňů.
Když už novinář píše o praní tak by mělo být smysluplné . Odjakživa se prádlo namáčelo a to všeho druhu .
Zase blbosti. Proč někdo píše nesmyslné články, které jsou k ničemu?
Protože potřebuje, aby mu co nejvíc lidí přispělo do diskuze, že píše nesmyslné články 😄 Má z toho peníze. Já mu přispěji ráda, když chudák nic jiného, než smolit blbosti, neumí - beru to jako charitu 🙂