1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 15 dny

Vykašlete se na omílání a strašení furt o Temu, Shein atd. Zaměřte se na naše obchody , jak čachrují s cenami, se slevami , jak se předhánějí o vymýšlení co nejvíc akcí se slevami 75%, 80% ... . Za chvíli už přeskočí 100% . Toto by měli furt psát, že je to totální nesmysl a jen optické oblbnutí zákazníka .

17
Před 16 dny

Jen si plácejte co chcete. To je kapitalismus koupím kde je levněji, proč bych měl stejné zboží nakupovat přes nějaké naše E-shopy které to koupí také v Číně ale prodají tady hodně dráž. Mimo oblečení na Temu budu klidně dál nakupovat.

57
Před 16 dny

Zase propaganda proti zákazníkovi, jen aby nekoupil nic levného ze zahraničí a to stejné zboží koupil v Česku a to několikanásobně dražší. Zaměřte se na naše předražené e-shopy a lidé nebudou muset kupovat zboží z Číny.

39
Před 10 dny
Olga Fabiankova

Jojo a ještě zaplatíte poštovné za dodání a vrácení.

Zobrazit další reakci
Před 16 dny

Jsem s Temu spokojená. Nehodlám podporovat české překupníky,kteří si na to samé zboží kolikrát dají i více než 100%. České zboží již v Česku podstatě ani není. Kam se podíváte Made i China, Vietnam, Bangladéš.... Nákupy lidi opravdu neodradí.

64
Před 16 dny

Pokud zdejší obchodníci nejsou schopní prodávat výrobky za přijatelnou cenu a s odpovídající kvalitou , tak nevidím důvod třeba v Temu nenakupovat zboží podobné kvality za mnohem nižší cenu .

V listopadu jsem koupil odvlhčovač vzduchu na jednom vyloženě českém e-shopu , o necelý měsíc později jsem musel výrobek reklamovat , alespoň v tom problém nebyl , dokonce i přepravu hradil e-shop , reklamace proběhla rychle , na naše poměry až dost rychle , výrobek byl vyměněn za nový , ale o další zase necelý měsíc i tento výrobek přestal fungovat , požádal jsem o vrácení peněz a vše proběhlo v pořádku , za to jsem našemu nejmenovanému e-shopu vděčný , avšak prodej takového šrotu za takovou cenu ? Promiňte , ale to se moc nevyplatí , nehledě na stále opakovanou mantru green deal , to mohu rovnou koupit v číně s tím že do třech měsíců mi vrátí peníze bez nutnosti vracet zboží a vyjde mne to levněji .

11
Před 16 dny

To, že zboží z TEMU nelze vrátit, je lež. Vrátit zboží můžete kdykoliv a vždy dostanete zpět peníze. Někdy TEMU nechce ani to zboží zaslat zpět.

55
Před 16 dny

To že to nesplňuje normu jakési EU je co za měřítko.. ... 🤷 ,jakože ty čínský díly ve škodovce sou lepší ,protože je za ně zaplaceno vysoké clo nebo čím se to měří 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣💡

12

Co může být nebezpečné na nýtech ?jen to že u nás zaplatím za jeden asi 1,20,- a na temu za 100 kusů ani ne 50,- ?

15
Před 16 dny

Tohle jim vadí, ale ty sra..ky z Ukrajiny a z Jižní Ameriky ne.

26
Před 16 dny
Milan Fišera

Přesně. Taky jsem to napsal.👍

12
Před 16 dny

Na EU se můžu z vysoka. Ta nadělala už tolik škody lidem že mě vůbec nezajímá

15
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt