No jako brňák si radši při pohledu na místní ceny zajedu do Maďarska. Cena za celý den jako tady za hodinu a o cenách jídla ani nemluvím. Škoda, někdy mi přijde, že si to děláme sami snad naschvál a to nejsou jen lázně.
A to máte PRAVDU,protože opravdu v Maďarsku je to za poloviční cenu jak třeba v Pasohlávkávh,kam jezdíme rádi.
Jen tak mimochodem by mě zajímalo, které z těch "českých" lázní jsou reálně termální a které "pouze" termizované... Je to dost zásadní rozdíl už jen v tom, že reálně termální voda z pramene (vrtu) má poněkud jiné chemické složení...
Pominu-li porovnání zejména s Maďarskem o čemž tento článek není, jsem si jist že uvedený Mošov je totožný s Aqualandem Morávia. Tedy jedno zařízení uvedené pod dvěma názvy ve dvou bodech, což považuji za zavádějící, nepravdivé a matoucí.
Máme letité lázně,ale drahé a služby nic moc!Maďarsko je o třídu nad námi a je tam tepleji a laciněji!!Jenom to jídlo v Maďarsku je jako čabajka proti uheráku z Kostelce!
Skoro jako v Maďarsku, jen služby u nás mizernější a ceny x násobně vyšší 🙂.
Měl jsem možnost navštívit Sárvár,Zalakaros,Eger,Hajduszobozslo a jeskynní lázně Miskolc Tapolca na východě.To ,co tady prezentovali jako náhradu za Maďarsko,je hooodně slabý odvar ,krom Aqualandu Moravia,ale tam jsou brutální ceny.Takze jedině zase Maďarsko,nepřeberné množství bazénů ,zázemí pro děti,stravování za přijatelné ceny,raději si připlatit za ubytko a naftu.
Termální voda o teplotě 27 ° - 33° ? Na Slovensku nebo v Maďarsku termály 37°- 40°. Cenově mnohem dostupnější než u nás.