Jestli to zkusí v ČR, lidi tam budou jak ovce nakupovat i se vstupným. Přitom takový obchod by měl rychle zkrachovat pro absolutní nezájem zákazníků.
Absurdita nemá meze !! To už z občanů dělají totální debili!!!!! Na vedoucích místech pracuje mnoho zaměstnanců a ti , aby se uživili , tak vymýšlí nesmysly!!!! Jejich zaměstnaci mají výhody, takže je jim to jedno jaké problémy budou mít kupující!!!
Tohle bývalo v Česku v showparku. Člověk zaplatil nejdřív vstupné a pak si teprve mohl koupit buchtu
Když chcete vidět v kině film, také si musíte koupit vstupenku! Ale tam vám nic neodečtou!
Samoobslužné pokladny, poplatek za vstup, nezřízené ceny a špatná kvalita výrobků-zákazníci to tak chtějí. Supermarkety nás používají jako toaletní papír!!! Ještě za to platíme! Co nato politici, Ti mají starosti s koryty, jak se udržet co nejdéle. Proč asi ovladají německé obchody ČR???
Ještě zě samoobslužné pokladny existují. Nebaví mě čekat a mačkat se v řadě, když mám pár věcí. A dotoho agresivní důchodci co používají košíky jako beranidlo. Jednou jsem do toho košíku kopl a byl jsem špatný já.
Mohu nakupovat bez vstupného u ping pongů a na eshopech jako Košík a jiné. A dovezou mi to až ke dveřím. Fakt mě řetězce neberou. Natož abych jim platil, že k nim jdu nakoupit jejich předražené zboží.
Lidl zavedl závory a tím jsem tam.přestal.i.nakupovat,nemám rád překážky.
Jaké závory?
Není to poplatek, ale záloha.
Ale titulky z kontroverzním a manipulativním nadpisem jsou čtenější a naštvou víc lidí. Chápu! 😄
U nás je ta záloha taky - jen ji strkáme ve formě mince do košíku.
Kapišto? 😄
Odsuzovat takovy poplatek je myslim hloupe.
Ja bych byl ochoten treba v nekterych velkych nakupnich centrech klidne platit a to kvuli eliminaci bezdomovcu. Proti nim totiz majitel nemuze nikak zasahnout. Oni sedi na chodbach, spi v kabinkach na zachodech, smrdi vedle me casto na Chodove v obcerstveni a v podstate nejdou legalne vyhnat. Rozumny poplatek by to resil.
Vážený pane, souhlasím s Vámi. A nejde jen o bezdomovce, ale mnohdy o tlupy mladých, dobře živených lidí, kteří se po obchodech promenují v době, kdy by měli být buď ve škole, učení nebo práci. A kdo mezi nimi tvoří většinu? Hádejte a můžete jen jednou, přesto věřím, že se trefíte.
Recyklovaný článek
Poplatek za vstup do obchodu? Aldi testuje kontroverzní ...
Kupi
22. 2. 2025
Takže když budu mít v kapse páďo a budu si chtít jít koupit nanuka, tak mám smůlu?
Jako bych pochopil, kdyby jim takové nápady dával nějaký samaritán bezplatně, ale představa, že někdo za tento nápad je dokonce placen .... To je masakr.
Smůlu mít budete protože jde o samoobslužný obchod, který většinou tak nějak předpokládá platbu kartou.