Požadavek... hlavně nechal velké dýško...
Ono také je potřeba podávat plnou míru piva a ne podmíráky.Když slyším od číšníka...to dojde.. a když čekám až došlo a ukazuju mu to, tak...ale vy jste upil.
Myslíte, že za toto přísluší velké dýško?Zatím jsem byl tak zbabělý abych při placení dal méně peněz s dovětkem...to dojde.
Druhý paradox...pivo odnesou a nechají dokapat, čili pod pípu kde se čepuje pivo dají můj půllitr a odkapávající kapky doplní půllitr.Co mám reklamovat...pivo bez pěny a nebo správnou míru.
I za komunistů se dělaly podmíráky, ale když jsem pivo reklamoval, beze slova dotočili a bylo i 5 mm nad čárku.On číšník věděl, že na dalším hostovi si to vynahradí.
A pokud jste si nevšiml, pivovary která mají své půllitry nebo sklenice, tam není čárka značící půllitr, takže nejsou cejchované.
A v neposlední řadě...hlasitá hudba, že není slyšet vlastního slova.Děje se to hlavně ve velkých městech.Když jsme ji chtěli ztišit, tak...hosté si to přejí.Kdo??Když jsme byli v restauraci půlhodiny jen čtyři u stolu a hudba řvala, že jsme si ani nemohl popovídat.Takže jsme zaplatili (samozřejmě bez dýška) a raději jsme si koupili v krámě lahváče a šli si popovídat k někomu domů.
Ježkovi voči? Máme...