1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 dnyUpraveno

Koukám, že Česká pošta se překonává. Pomalu bude lepší začít chovat poštovní holuby.

43
Před 12 dny

Už teď se lidé připlácejí za zásilku D1, kde by mělo být doručení do druhého dne. Bohužel není. Ono je to tak, že pokud musí dělat 1 člověk práci 5 lidí, tak se to zkrátka zvládnout nedá.. Ale hlavně, že pošta ušetří a bude pro vedení na obří odměny. I to přece jde především

46
Před 11 dny

U nás na přepážce zadávají každou zásilku jako prioritní, i když jim 3x zopakujete, že ji chcete poslat ekonomicky. Dopis mi podával přítel, který měl cestu na poštu, ještě se ptal, jestli to nezadala prioritně a potvrdila mu, že ne. Podle ceny to prioritně bylo a když tam byl podruhé, řekl jí to. Pošťačka řekla, že ona se ani nikdy neptá, že to zadává pokaždé prioritně.

2
Před 11 dny

Celé to je o tom, že pěší doručování je špatně placené, nejsou lidi a tak to ČP vyřeší takto. Opravdu likvidace poštovních služeb v přímém přenosu. Jen by mě zajímal počet manažerů a různých úředníků na centrálách pošt o kolik oproti lidem v terénu berou víc?

20
Před 9 dnyUpraveno
Petr Matula

Chtěla bych jen tak pro zajímavost napsat. Nastupovala jsem v roce 1965 na poštu a byl tam jeden p. ředitel, jeden náměstek, jedna mzdová účetní která zároveň vydávala uniformy, jeden vedoucí pro doručovatele. Je pravda že jsem odcházela po 45 letech, takže se hodně změnilo, ale hlavně narostla administrativa o 19 lidí v těchto funkcích. Doručovatelů nedostatek, funkcionářů mraky.

2
Před 12 dny

No jo, připravuje se privatizace, nějaký kámoš má zájem, tak je třeba udělat poštu co nejvíce ztrátovou, ať se prosadí prodej a cena je co nejnižší! Já vím, že nějakou jitrnici napadne, že když zvýší cenu, tak přece víc vydělají. Ne jitrnice opravdu nevydělají, stejně jako mají uleť x miliard na dani z tabáku po té co si mysleli, jak jim lidé po zvýšení cen nenasypou. No nenasypali, lidé jezdí na Slovensko a do Polska a zbytek černý trh .A někteří byli tak zhnuseni, že přestali kouřit, což by byl i můj případ, kdybych byl kuřák. Pak si ale uvědomte, že ty miliardy potřebují vzít jinde a tak zdaní něco nám no, to je tak vše.

19
Před 11 dny

České poště se vyhýbám jako čert kříži. Je to takový skanzen, kde včera znamená zítra. K tomu ceny naprosto nehorázné. Pan Rakušan se o ni věru dobře postaral. V r. 1860 dokázal Pony Express doručit zásilku na vzdálenost 3 000 km za 8 dní!! Ve srovnání s naší poštou naprosto neuvěřitelný a nepřekonatelný výkon... U nás spíš platí: dnes podáte, za týden hledáte.

24
Před 11 dny

Pronajmu poštovní holuby. Zn. doručení za půl dne

18
Před 12 dny

Nejlepší bude,když se na takovou práci vykašlete.Nevíte,co byste za to chtěli a ještě nejste schopni doručit doporučený dopis do druhého dne.Je k neuvěření,jak se dá to, co fungovalo,zničit.

38
Před 11 dny

Postkokomunistický nepružny a ztrátový podnik zrušte , lidé si najdou řešení bez pošty a jejich předražených manažérů !

9
Před 11 dny

Služby České pošty už několik let nepoužívám,poslední ranou bylo nedoručení doporučeného dopisu expres do vlastních rukou,na který jsem čekal málem u brany.Večer jsem náhodou našel u silnice papír že jsem nebyl zastižen.Volal jsem na poštu a bylo mi sděleno že si pro zásilku mám přijet.Nutně jsem ji potřeboval,tudíž jsem se vydal na poštu,kde mi bylo sděleno,že ji tam nemají,abych přijel až další den.Moje reakce raděj nebudu blíže popisovat,mohlo by to být trestné.Poštu zrušit!!!!!!!

Když něco kupuji na TEMU poštovné je zdarma a většinou to stihnou do 7 dnú.Jakpak dlouho by to asi trvalo naší milované poště a co by za své úžasné služby naúčtovala?

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt