Každý má z dětství vybudovanou nějakou chuťovou paměť. Buďto na sladkosti, co se daly koupit nebo na ty, co pekly mámy, babičky, tety. Momentálně v ČR nežijí. I tady mají své tradiční sladkosti a taky v různých kvalitách a taky mi některé moc nechutnají. Stejně jako oni nechápou, když s nimi.přijedu do Česka jak mi.může chutnat větrnik, indian, punčák. V životě bych ale ty jejich dobroty u nich doma, neoznačila jako fuj a chápu, proč jim právě ty jejich chutnají. Ale to hanění našich sladkosti a české gastronomie a ošklíbání se nad nimi cizinci, je tak buranske a neuctivé a to mi tedy vadí hodně. Češi jsou k jiným kuchyním velmi tolerantní ochutnaji a max. řeknou , že jím to nechutná. Ty hnusné odpuzující reakce jako cizinci v Česku, to Češi v cizině nedělají. V tom.jsme opravdu kultivovanějši a já jsem za to na Čechy velmi hrdá.
Bublanina je přesně tak suchá, jakou si ji uděláte. Já dávám ovoce tolik, že na těsto skoro není místo. Jinou bychom doma nepozřeli.