1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 dnem

Docela nerozumím tomu šílenství s Dubajskou čokoládou a jak lidi podporují to kapsovani se na ní. Když čokoládu tak dobrou hořkou nejméně 70% kakaa a přečíst si složení, aby neobsahovala jiné nežádoucí pricmrndávky. Když pistácie, tak jen ty oříšky a ne něco jako pastu se spoustou přidaného tuku. Když ty nudle tak dobrá baklava, ale tu je velmi těžké sehnat. Vysušenou hrůzu plnou cukru, tu asi koupit problém není. Takže mne Dudajská čokoláda a i jiné plněné čokolády nechávají chladnou. Pro mne není Dubajská čokoláda ta dobrá kobyla, na které bych chtěla jet do pekla mlsání. A že to někdo začne šidit a přidávat tam šmakulády, to bylo víc jak jasné. Hlavně v Česku je k tomu příznivé prostředí. A mnozí lide zde koupí, aniž se zajímají, co ktera potravina obsahuje. A nejvíce Ti, co cenu vůbec řešit nemusí.

Příští týden tady v Lidlu bude Dubajská čokoláda 100g za 59 sek, tak kouknu co obsahuje. Ale nekoupím, to si raději koupím za 50 sek, čokoládová kolečka od Anton Berg. Velmi kvalitni dobrota, kterou již léta mlsá i dánská královna.

12
Před 1 dnem
Jana Brant

Nevím - kdyby v ní opravdu byl kopec pistáciilí tak bych tu cenu i pochopila ale celý ten humbuk mi přijde podezřelý tak jsem zatím ani nechutnala. K vašemu tipů přidám svůj bonbonierka z hořké čokolády s mentolovou náplní ( třeba z Marks And Spencera ) je taky zážitek.

3
Před 13 hodinami

Z Bild. "Mykotoxiny, tj. plísňové houby , byly detekovány ve 13 procentech vzorků z dovážejících zemí, ale ne ve vzorcích z Německa." V další studii města Düsseldorf obsahovaly dvě z 10 testovaných čokolád v Dubaji, vyrobené v Německu, zvýšené hladiny toxinů plísní.

Doporučuji přečíst celý článek.

Před 1 dnem

Díky za klasickou hořkou čokoládu s vysokým obsahem kakaa 🙂

7
Před 19 hodinami

Úplně jsem to čekala. Humbuku kolem téhle hloupé předražené čokoládě bylo až moc… Tak snad to nikomu neudělá zdravotní potíže. Nechápu, jak může po tom někdo tak šílet🤦🏻‍♀️

7
Před 1 dnem

Je na čase výstoupit z EU a obnovit zemědělstvi a výrobu jako před

barevnou revolucí v roce 1989. Česká republika má být soběstačná

a ne dovážet nekvalitní potraviny z EU.

18
Před 1 dnem
Pavel Rozum

No jasně,vy mudrci. Revoluce nebyla barevná ale sametová ( že jste to vylovil někde na ruském kanálu? Ukrajinská revoluce byla oranžová),vystoupit z EU může chtít leda někdo s IQ tykve a naše zemědělské produkty občas taky nejsou žádná hitparáda.

14
Před 1 dnem

Ještě, že nejím blbosti, jako je čokoláda 🤣 klobása, špek i škvarky nebo dobrý sulc jsou mnohem lepší a zdravější a levnější dezert, díky kterému nevážím metrák 🤣💪

2

Je třeba uvést přesně, o které druhy čokolád se jedná. A také je třeba NEUSTÁLE kontrolovat všechny potraviny!

12
Před 1 dnem
Jarmila Foltýnová

Jenže než všechny zkontrolujte tak jim projde expirace.

Před 1 dnem

A je to tady. Dovozové čokolády jsou humus. A lidi na ně skáčou jak slepice poflusu.

Kupujte české. České čoko first...

5
Před 1 dnemUpraveno
Jaroslav Vrba

Fakt ? Která česká je třeba lepší než takový Lindt ? Vůbec, která česká je fakt dobrá? Třeba čokoládová pochoutka,ta ale jedině když se vám kýve stůl.

2
Zobrazit další 3 reakce

ještě že je tak předražená, že mě ani nenapadlo si to koupit :-D

9
Před 10 hodinami
Pavlína Hladíková

Přesně.

2
Před 1 dnemUpraveno

Ani vzhledově neláká,vypadá jak plněná nějakou siláží......

10
Před 1 dnem
Karel Novák

Vlastní zkušenosti nemám,nechutnala jsem ale ta siláž by měly být pistácie.😄

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt