1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 dnemUpraveno

"šunka" sice pěkně hranatá, ale taky pěkně chemická.

Když dělám šunku doma tak je složení 98% libové maso z kýty a plece, 2%solicí směs s pragandou (sůl : praganda 1:1)

Tady v lídlu si koupíte 20% hmotnosti "Lučební závody Draslovka a.s. Kolín" sle nemusíte to krájet.

A to se vyplatí!

5
Před 1 dnem
Dalibor Plachy

Uvědomujete si, jakou kravinu jste napsal? Matematicky je NAPROSTO NEMOŽNÉ, aby solící složka, která tvoří 2% výrobku vážila 20% hmotnosti. Ať to převedete jakkoliv, pořád to budou ty 2%. Vždycky to budou 2% soli na 100g výrobku. I kdyby jste se na uši stavěl, nebude to nikdy těch Vašich 20%. A mezi námi děvčaty... Praganda je směs, kde 98% tvoří Běžná kuchyňská sůl a zbylá 2% je směs škrobového sirupu, dextrózy (hroznový cukr) a dusitanu sodného. Celkový obsah dusitanu v Prahandě je max. 0.3%! Schválně si to přepočítejte ještě jednou, kolik tam toho teda doopravdy je! Jen bych doporučil kalkulačku, protože na prstech to evidentně nedáte! 😄

1
Zobrazit další reakci
Před 1 dnem

Do Lidlu chodím velice zřídka. Rozčiluje mě matení zákazníku s cenovkami. Ty totiž nejsou jako u každého normálního obchodu u zboží ale o polici výše. Nechápu jak jim to matení zákazníků může procházet. Kdysi u nás v Baumaxu se stalo že ve výjimečném případě byla cenovka také nad zbožím. Ovšem hned za ní byla šipka směr dolů!!

2
Před 23 hodinami
Jan Florián

Cenovka nad nebo pod zbožím je fuk. Hlavně, že je a teď už víte.

1
Před 18 hodinami

Jenže Já mám radši chleba.Co teď?

Před 22 hodinami

Do Lidlu nechodím, protože je drahý. V Penny stojí v akci šunka nejvyšší jakosti ( přes 90% masa ) 16,90 KČ. Tahle šunka na rohlíky je proti tomu předražený šmejd.

6
Před 16 hodinami
Michal Štěpánek

Potraviny z Penny jsou chuťově nejhorší. Chuťově nejlepší potraviny má Globus a Billa.😎

3
Před 11 hodinami

Do Lidlu už dávno nechodím. Mají to tam drahé, to si raději zajedu do Německa. Malá bomboniera, která stojí v Německu v Kauflandu 2, 20 eura tady v Lidlu stojí 119 korun. A i další věci jsou tam levnější.

Před 1 dnem

To je tedy novinka,,ten klasicky velký olátek šunky lze na prkénku přeci nakrájet dle potřeby,,a nebo ho ptehnout a dát do rozkrijeného rohlíku,sa nebo na něj..asi žijeme v jiné době

5
Před 1 dnem
Zdenek Kulička

Přesně, nakrájet podle potřeby, klidně do hermelínu, pak obalit a osmažit a co zbyde tak do volátka (jeden kuchař - skvělej - říká jdeme do šachty).

1
Před 1 dnem

Ať se Lídl jde vycpat. Ten už jsem před časem vyřadil ze seznamů hytlemarketů, ve kterých jsem ochoten nakupovat.

16
Před 1 dnem

Lidl je nám ukradený. Dávno tam nechodíme, zmenšované balení, předražené zboží, tam se vůbec nevyplatí chodit.

11
Před 1 dnem

A co když mám zahnutý rohlík?

13
Před 1 dnem
Otta Čermák

Vydržte i to příjde. A dokonce 2 druhy. Šunka na rohlík DOPRAVA a šunka na rohlík DOLEVA

29
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt